Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Dywagacje sprzętowe nie zawodowca - nie warto oszczędzać

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Szogo Zobacz posta
    Nie masz racji allegro szanuje klienta to kwestia ile dajesz im zarobić, jeśli jesteś profi i wpłacasz na ich konto parę set złotych miesięcznie to usuną nawet słusznie przyznane ci negatywy. Zasada jest prosta kto płaci więcej może więcej, w piśmie do allegro tylko wystarczy dobrze nakłamać.
    Oczywiście, że Allegro szanuje swoich użytkowników. Ale wiem, co mówię i prawda wygląda inaczej, niż ją przedstawiasz. Niestety nie mogę powiedzieć, skąd wiem - podpisywałem papiery, żeby nie mówić. Zaufaj mi

Bo komu uwierzycie gościowi z 20 komentarzami czy z dwoma tysiącami!?
    Nikomu. Jeśli nie ma jasnych przesłanek do usunięcia komentarza, to się go nie usuwa - niezależnie, czy to jest początkujący user z jednym komentarzem, czy SS płacący serwisowi kilkadziesiąt patyków miesięcznie z tytułu prowizji od sprzedaży.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez pat.p Zobacz posta
    Poza tym użytkownicy sami mogą edytować lub usuwać komentarze - od niedawna jest taka opcja.
    Nie ma takiej opcji. Mogą co najwyżej komentarz unieważnić, czyli go przekreślić. O ile obie strony się na to zgodzą.
    Allegro zawsze podczas sporu ufało osobie która była bardziej dochodowa albo miała więcej komentarzy wystarczyło że dobrze kłamała. Allegro potrafiło całkowicie usunąć ślad po transakcji tak że prawda nigdy nie widziała światła dziennego. "Laiw is brutal end hew full zasadzkas"
    Bzdura, drogi kolego.
    Ostatnio edytowane przez epicure ; 4.10.08 o 23:06 Powód: Automatyczne scalenie postów

pat.p
    Gość
    epicure
    racja, komentarz można tylko usunąć, jeśli jest obopólna zgoda.

Pozdrawiam

Pat

Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Unieważnić, a nie usunąć. To coś innego Generalnie komentarze są ostateczne i może usunąć je tylko admin, jeśli łamią one regulamin.

| OlyJedi Awatar Szogo
    Mieszka w
    Wisznia Mała
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Allegro na prawdę potrafi wiele uwierzcie nikt nie będzie się liczył z waszą racją.
    Prosta sprawa użytkownik -1 nie zgadza się na unieważnienie, składasz skargę masz 2k i nagle komentarz znika, brutalna prawda
    Ostatnio edytowane przez Szogo ; 4.10.08 o 23:27 Powód: Automatyczne scalenie postów
    "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Rację może i ktoś mieć, ale Allegro nie posiada kompetencji organów ścigania, by to stwierdzić, jeśli nie ma wyraźnych dowodów. Owszem, potrafi wiele, ale na wniosek policji lub sądu.
    Prosta sprawa użytkownik -1 nie zgadza się na unieważnienie, składasz skargę masz 2k i nagle komentarz znika, brutalna prawda
    Po raz kolejny bzdura.
    Ostatnio edytowane przez epicure ; 4.10.08 o 23:30 Powód: Automatyczne scalenie postów

| OlyJedi Awatar Szogo
    Mieszka w
    Wisznia Mała
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Po co się licytować? Lepiej wyskoczyć i coś po pstrykać! Ani ty mnie ani ja Ciebie nie przekonam to lepiej umówić się gdzieś pomiędzy Poznaniem a Wrocławiem na piwo albo dwa.
    Pozdro Lucek
    "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin