Czyli się zgadzamyAle spróbować musiałam
![]()
Czyli się zgadzamyAle spróbować musiałam
![]()
Chyba faktycznie pierwsza wersja lepszaDzięki za zaspokojenie ciekawości
![]()
Nie ma za co ;] Też mnie często ciągnie w stronę cięcia w kwadrat![]()
Długo czekałam na swojego Pentacona 1.8/50, i wreszcie się doczekałam. Cudowny obiektyw robi zdjęcia za mnie. Mnie się podobają, ale ciekawa jestem Waszych opinii:

Rany! Jak tu trafić Z GO? Przecież przy pełnej dziurze, aparat nie może drgnąć! Chyba tylko statywTu Ci kwiatek uciekł z GO
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ha, kwiatek uciekl z GO, ale zdjecie na tym nie stracilo. Przeciwnie, wyglada bardzo plastycznie, malarsko. Swietny efekt uzyskalas.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia

Fakt! Raczej mało to przypomina zdjęcie, przez to niezwykłe rozmycie![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Podoba mi się. Jest takie bajkowe.
Ale jak zobaczyłam to zdjęcie, to od razu sobie pomyślałam o moich zmaganiach od kilku dni z Heliosem i jak ciężko trafić z ostrością.
Pozdrawiam, Jola