C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
Co do fotek to druga podoba mi się najbardziej.Zamieszczone przez Wiedźma
A co do przedmiotu, wydaje mi się że jest to jakaś śluza.
Jeśli możesz to opublikuj oryginał z pierwszego zdjęcia, może da się coś z nim zrobićZamieszczone przez Wiedźma
![]()
Olympus 720UZ, UV, POLAR, RAYNOX M-250
Zapraszam do galerii: http://photo.raczki.net
Arram - Orginałów zdjęć teraz nie mam teraz przy sobie, ale postaram się w najblizszym czasie wrzucić, ewentualnie pobawię się sama jeszcze raz nimi.
Mi też najbardziej podoba się fota druga :))
A co do przedmiotu zdjęć, to są to przekładnie ślimakowe będące elementami zastawek na małej elektrowni wodnej, czyli generalnie masz rację :))
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
Na przekór większościNajbardziej przypadła mi do gustu 3.
A co do nieba na zdjęciu 1, to jest takie jakieś... dziwne, ale to przez to, że wokół drzew jest ta biała otoczka. Jeśli tego by się pozbyć to byłoby ok.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
W trzecim kadr zdecydowanie najlepszy. Co do modyfikacji dzjecia nr 1 to jezeli masz Photoshopa CS polecam zabawy z funkcja Hightlight/Shadow i zabawe z paramterami, zdecydowanie lepsze efekty.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
A mnie podobaja sie wszystkie trzy zdjecia. Niebo na pierwszym zdjeciu tez mozna zaakceptowac, jesli potraktujemy je jako "tworczy eksperyment".
No ladne :> Pomysl ... hmmmm :> Ogolnie spoko.
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
To jakaś tama czy zapora wodna, śluza raczej nie bo nie ten rodzaj blokady wody, śluza ma bramę i komorę w której zmienia się poziom wody w celu przepuszczenia łodzi, bądź statku. Zapora lub tama to po prosu bariery przepuszczające tylko wodę i to na to wygląda i na pewno tym jest. widać to po tych kołach zębatych i przekładni gdzie unoszona jest ściana którablokuje wodę.
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
hihihi.... Tez sie nad tym zastanawialem co to jest, ale teraz juz wiem :>
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek