No i już jest Photoshop CS4.
Podobno cuda niewidy, inteligentne skalowanie, usuwanie zbędnych elementów z kadru itp...
Trzeba sobie potestować.
No i już jest Photoshop CS4.
Podobno cuda niewidy, inteligentne skalowanie, usuwanie zbędnych elementów z kadru itp...
Trzeba sobie potestować.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
"Program Photoshop CS4 wykorzystuje potencjał najnowszych procesorów kart graficznych (GPU), osiągając w ten sposób bardzo wysoką wydajność."
Musze to przetestować. Teoretycznie powinien być o wiele wiele szybszy korzystając z 500 GFLOPSów na GF 8800 GS. vs 9 GFLOPSów podkręconego E6550![]()
Witam !
Co tam jeszcze wymyslili ? Moze CS4 umie tanczyc i spiewac
Pozrawiam.
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak
od jakiegoś czasu lata wersja beta po siecioczywiście legalna
![]()
Juz widze jak wszyscy leca i kupuja nowego Photoshopa...
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
mówisz o wersjach beta?to tak samo jak byś pisała że testując wersję beta firefoxa - złapiesz wredne oprogramowanie.. obawiam się że mijasz się z prawdą , delikatnie mówiąc... Chyba że miałaś na myśli "nielegale" doszukując się tego między słowami w mojej powyższej wypowiedzi...
nie wiem..
wydaje mi się że w Polsce jakieś 70% użytkowników PS'a jedzie na nielegalu , podobnie jest z windowsem.. i jakoś nikt nie narzeka na robale.. pewnie dlatego że mają też nielegale nod'a32 czy kasperczaka...
nie wiem nie sprawdzałemZamieszczone przez Lucca
poczekam na oficjalną relkę cs4 , ale skoro tak mówisz , więc pewnie sprawdzałeś i tak jest...
push - plotki o CS4 były już kilka miesięcy temu, ale WSZYSTKIE linki, jakie w necie znalazłam, które miały być niby do CS4 triali i bet, były do syfu wszelkiego typu...
Jeżeli coś tak znanego nie jest na oryginalnej/zaufanej/renomowanej www, to ja do tego niestety nie mam zaufania...
Jeżeli to jest oficjalna beta wypuszczona przez Adobe, to spoko, tylko jak to zweryfikować?Dlatego nie tykam. Betę Foxia 3 miałam, była na ich www, spoko, nie mam nic do bet.
Ostatnio edytowane przez dog_master ; 24.09.08 o 01:21
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.