OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
34 najlepsza!
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ale fajne kadry. Jeszcze poproszę![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wszystkie mają bdb poziom ale 31 miodzio![]()
Nie wiem które najlepsze, ale pierwsze bardzo mi się podoba![]()
... dzięki za pozytywny odzew.
Przez kolejne trzy dni niebo było praktycznie cały czas zachmurzone, poza jednym wieczorem. Traf chciał, że właśnie tego wieczora nastąpiła integracja z rodzimymi mieszkańcami Podlasia, co skutecznie uniemożliwiło mi wyjazd na fotkiA tak na poważnie, to był praktycznie mój pierwszy, wiosenny wyjazd nad Biebrzę pod kątem krajobrazu. Kilka miejsc wyobrażałem sobie trochę inaczej o tej porze roku. Na przyszły rok lepiej rozplanuję wypad nad Biebrzę. Choć niewykluczone, że w najbliższych dniach zawitam tam jeszcze na dzień lub dwa.
37.
38.
39.
![]()
37 - doskonały moment.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Przyjemnie takie widoki się ogląda![]()
Świetne krajobrazowe zdjęcia. Ja również uważam, że początek maja i wrzesień to najciekawszy okres nad Biebrzą, ze względów wiadomych. Pozdrawiam
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400