Jesiennej ofensywy Olympusa ciąg dalszy. Nieco w cieniu zaprezentowanych dzisiaj promocji Olympus Polska ponformował o obniżce ceny flagowej lustrzanki zawodowej - modelu E-3. Kupujący zestawy mogą zaoszczędzić nawet 709 złotych.
Więcej...
Jesiennej ofensywy Olympusa ciąg dalszy. Nieco w cieniu zaprezentowanych dzisiaj promocji Olympus Polska ponformował o obniżce ceny flagowej lustrzanki zawodowej - modelu E-3. Kupujący zestawy mogą zaoszczędzić nawet 709 złotych.
Więcej...
Te ceny podane na stronie, wyglądaja żartobliwie![]()
W sklepach też powinno spaść...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Jak tu coś drgnie, to uwierzę![]()
"There's no such thing as free titties"
Zobaczymy po skapcu za tydzień
/*...................*/
/* ...........................*/
salvadhor to ceny katalogowe. To, że żaden sklep tak drogo tych aparatów nie wystawia to kwestia opuszczania marży(jedni mogą więcej inni mniej ale robią to wszyscy). Nigdy chyba nie pojmę co tak ludzi dziwi w tym, że różne sklepy mają różne ceny
Nikon D700 ostatnio zaczął się pojawiać za 6700zł w pewnych sklepach podczas gdy cena ta jest dla wielu z nich ceną zakupu! Wystarczy by ktoś ściągnął sprzęt z USA i ceny lecą na pysk. Pytanie tylko dlaczego polscy dystrybutorzy poszczególnych marek tak windują ceny...
Jak dla mnie to trochę porażka, zamiast dostać FL-50R gratis mogę teraz liczyć na 100zł rabat... Chyba się trochę przeliczyłem z wstrzymaniem się zakupem parę tygodni temu.
C5D 1740L 50/1.4 70200/2.8 Nissin Di866
formaciany fotoblog .:. fotoziutek
"TruePic V+ (..) redukuje (..) efekt mory, które niekorzystnie wpływają na jakość obrazu w gorszych systemach"
Nie jojcz za wczasu , bo jeszcze zię okaże że dostaniesz lampę i stówkę do rączki
/*...................*/
/* ...........................*/