Wysłałem priorytetem 9.02. b. r. i jeszcze nic. Czekam.
Wysłałem priorytetem 9.02. b. r. i jeszcze nic. Czekam.
Regulamin
Promocja obowiązuje w przypadku wybranych obiektywów, w okresie 01.10.2008 – 31.01.2009.
Może za późno?Wysłałem priorytetem 9.02. b. r. i jeszcze nic. Czekam.
Czy ktokolwiek zwrócił uwagę na to, że w regulaminie promocji nie było mowy o tym, w jakim okresie należy kupić obiektyw, żeby otrzymać zwrot?![]()
http://www2.olympus.pl/consumer/208_20069.htm
Jest wyraźnie napisane.Od 01.10. 2008 r. do 31.01. 2009 r. klienci, którzy zakupią jeden z wybranych obiektywów ZUIKO DIGITAL otrzymają częściowy zwrot pieniędzy.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Jak to nie? Patrz punkt 1 regulaminu promocji: "Promocja obowiązuje w przypadku wybranych obiektywów, w okresie 01.10.2008 – 31.01.2009.' http://www2.olympus.pl/consumer/208_20069.htm
W punkcie pierwszym jest napisane w jakim okresie obowiązuje promocja, a nie w jakim okresie należy kupić obiektyw.
Moim zdaniem ktoś błędnie sformułował treść regulaminu.
Dodam, że można było dostać zwrot za obiektyw kupiony w sierpniu.
Jakiś czas po wysłaniu papierów zorientowałem się, że promocja obejmuje obiektywy zakupione jedynie przed końcem stycznia. Ja swój kupiłem na początku lutego i coś mi się ubzdurało, że zwrot mi się należy. Czekałem długo i po uważnym przeczytaniu regulaminu wiedziałem już, że się nie doczekam...
Aż tu dzisiaj dostałem na konto 165 złTo naprawdę była niespodzianka. Wielkie brawa dla Olympusa!
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Kupiłem w sierpniu ZD35. W grudniu przeczytałem dokładnie regulamin promocji i stwierdziłem, że nie jest w nim napisane w jakim okresie ma być kupiony obiektyw - wyglądało to tak jakby regulamin był pisany "na kolanie".
Postanowiłem sprawdzić jakie jest podejście Olympusa i wysłałem kod z paragonem. Liczyłem na to, że otrzymam odpowiedź - że promocją są objęte tylko obiektywy zakupione w okresie 01.10.2008 – 31.01.2009 lub, że moje zgłoszenie przejdzie bez odzewu.
Zdążyłem już zapomnieć o całej sprawie i ... kilka dni temu zauważyłem, że mam za dużo pieniędzy na koncieMyślałem, że to jakiś błąd w systemie bo różnica była równa 100 zł. Zacząłem przeglądać historię transakcji i jakie było moje zdziwienie, gdy zobaczyłem wpłatę od Olka, która była początkiem lutego.
Powiem szczerze, że jestem pod wrażeniem![]()
I ja doczekałem się dziś przelewu
Wysłałem list bodajże 2 lutego.