35 mm ekw. f/2,8? Niemu by nie... Ale jako dziesiąte szkło w na roadmapie. A najpierw 85 mm ekw. f/1,4![]()
35 mm ekw. f/2,8? Niemu by nie... Ale jako dziesiąte szkło w na roadmapie. A najpierw 85 mm ekw. f/1,4![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
85? Żartujesz sobie, rozumiem? Jak myślisz, czemu Olympus postanowił zrobić malutki, poręczny aparacik? Żeby nadawał się do wykonywania portretów w studiu, prawda? Ech :/ Wymyślił go po to, by mieć w swej ofercie aparat o matrycy z lustrzanek, wymiennych obiektywach ale w takim rozmiarze, by można go było nosić zawsze przy sobie. Będzie zatem idealny między innymi do streetphoto, a skoro w ofercie ma się znajdować standardowy zoom, to przydałaby się jeszcze jakaś mała stałka o ekwiwalencie 35-40mm. I ma być.
*PS. Oczywiście na potrzeby tego wywodu założyłem, że te rumors to prawda.
Pzdr
suchar, a zauważyłeś to ->?
ej!
Nie psujcie, fajnie się gdybanie zaczynało![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
To ci dopiero njus! Spodziewaliście się, że mikro pucha będzie miała matrycę Panasonika? Ja jestem zaskoczony.
rodzun. dośc już tych rumorsów. Nudne się robi. Kte chce to ma w rssach.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
http://dc.watch.impress.co.jp/cda/ds.../13/10823.html
16 czerwca oficjalnie potwierdzony
Jak cena nie będzie przegięta to przytulę mikropuchę od Olka.