No i mam dylemat.
Mogę w dobrej cenie puścić 510tkę i wziąłbym E-3.
Ciekawe czego nie będzie miała ta pucha co ma E-3.
Ciekawe jakie będzie LV.
No i mam dylemat.
Mogę w dobrej cenie puścić 510tkę i wziąłbym E-3.
Ciekawe czego nie będzie miała ta pucha co ma E-3.
Ciekawe jakie będzie LV.
OM-D E-M5, 12-50, 45/1.8, E-510 dual kit, 14-54, FL-50,
grizz nie 4 miesiące bo nowa puszka to nie następca E520. O potrzebie takiej puszki już było wiadomo zaraz po premierze E3. Dlatego ja liczę że to jakieś 6-8 miesięcy. Po serii Ex20 nie widać aby się zbytnio napracowali. Dobrze że zapowiedzieli, ale myślałem że prototyp choć pokażą i że wyjdzie na gwiazdkę
/*...................*/
/* ...........................*/
Niech pracują nad matrycą, bo przecież reszta bebechów z E3 jest![]()
Już mi się podoba
Zapowiada się zdecydowanie ciekawie takie odchudzone E-3. Właśnie, z czego odchudzone?
W każdym razie, zapowiada się bardzo ciekawie i w końcu można się spodziewać zdrowej puszki, która wypełni jednak sporą lukę pomiędzy E-3 i E-5xx. Żeby tylko nie zapomnieli o wstawieniu dużego wizjera
No i gratka dla tych, którzy na E-3 marudzili - jest kółko do zmian trybów pracy![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
O wizjerze już jest. Ciekawe kto zacznie pisać o szumach...![]()
Na pewno odchudzą go z pancerza, już nie będzie wytrzymały na 100kg nacisku..., ale to akurat większości nie będzie potrzebne. Pytanie jak okroją AF i czy okroją. Ważna będzie czułość AF bardziej niż ilość klatek w serii. Szczelnośc jak zostawią, to będzie bardzo dobrze, wielu się skusi.
/*...................*/
ja liczylem na e-30 i wydmuszkę e-5- to chyba za pół roku na PMA zobaczymy
Najważniejsze AF będzie miał .. super
/*...................*/