Mój sprzęt: Olympus E-510, Double Kit ED 14 - 42 mm + ED 40 - 150 mm, Lampa Metz 48-AF1, Statyw Velbon 50, akumulatorki, torba i dużo chęci
1 i 3 kapitalne-Respekt.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
3 - najlepsze, inne trzymają formę, 5 do mnie nie przemawia
"Gdyby teoria sprawdzała się w praktyce nie musielibyśmy praktykować sprawdzianów teoretycznych teoretycznie bardzo praktycznych, ale w praktyce nie sprawdzalnych..."
Pierwsze zdjęcie na bardzo wysokim poziomie. Doskonała gra świateł i co najważniejsze - zdjęcie nie jest sterylne, widać każdy szczegół skóry. Ba, zostało to przedstawione bardzo zmysłowo. Pozostałe zdjęcia wyraźnie odstają od chwalonego pierwszego, w szczególności ostatnie w którym kolor skóry pozostawia wiele do życzenia.
MK
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Pierwsze zdecydowanie!
co do piateko... może ciut wyostrzyć twarz i podać w sysokich kontrastach w czerni i bieli?
w większości nie podoba się.
1. ta woda/ gluty to co? brzydko to wygląda
2. kompletnie nic, zdjęcie spadowywujących portek z brzydkimi łokciami kłującymi w oczy
3. to jest namiastka aktu, moim skromnym zdaniem
4. akt powinien być subtelny, bober nie jest subtelny
5. nie wiem zupełnie co powiedzieć, kompletnie nie rozumiem tego zdjęcia.
bez urazy, ale tylko trójkę w mocnych porywach można nazwać aktem. reszta to dziwolągi.
Ee tam wydziwiasz
1. bardzo sexy, woda czy pot dodaje tylko pikanterii temu kadrowi
2. również niezła, wygięcie pleców i nóg modelki tworzy słabo zarysowaną literę S, podoba mi się taki układ.
3. jak jedynka, w czerni i bieli nawet bardziej dramatyczne
4. również sexy, fotka raczej sylwetkowa, bardziej zwraca uwagę kształt niż faktura, "bober" nie przeszkadza
5. chyba najsłabsze a szkoda. Modelka ma ciekawą twarz którą zepsułeś oświetleniem i dziwaczną obrobką. Do poprawki bo widać tu potencjał![]()
Pierwsze jednoznacznie mi się kojarzy. Ale nie mogę napisać otwartym tekstem z czym.
Ogólnie bardzo ładnie.