he he. Czy ja wiem? Przecież popsuty Maybach to nic w porównaniu z moim popsutym Olympusem![]()
he he. Czy ja wiem? Przecież popsuty Maybach to nic w porównaniu z moim popsutym Olympusem![]()
Nie no, palety da się fotografować i maybachem![]()
...no,no...tak to my daleko nie zajedziemy...
:0)
ps.jak Oluś wróci z serwisu to proszę o podanie przyczyny jego zgrzytania...
Pozdrowionka.
E-510/ ZD 14-45/ ZD 14-54/ ZD 40-150/ ZD 50-200/ Metz 58 AF/ Marumi DGH Circular+UV-wpc/ Hitech...Cokin P/ Benro A-297m8+488RC2/...pstryk!!!
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tak mowa tu o samochodzie byłego posła Samoobrony Piotra M.
OLYMPUS Your Vision, Our Future
JA ostatni fotografowałem Olympusem palety (naprawdę nadał się) ale coś w tym co lotny admin z innego forum napisał, jest. Po sfotografowanu olkiem owych palet...... skaradziono mi je
Co do dźwięków - napisz Adriano - cóż to było jak sprzęt powróci.
Pozdrawiam
E-510, 14-42, 40-150 (stary), 35, fl-36
IS 3000, Tough 3000, Zenit 122,
Nikon d7000, 18-105, 50/1,8
Witam,
Jak bardzo się cieszę, że problem ten nie został jeszcze przez Was Drodzy forumowicze rozwiązany. Jestem tutaj nowy i cieszę się, że mogę wam pomóc. Mam E-510 od miesiącai u mnie też zauważyłem ten dźwięk. Żaden serwis i żadna naprawa tutaj nie pomoże. Wniosek jest bardzo prosty. Dźwięk pojawia się, gdy wyłączamy aparat z aktywnym trybem IS (image stabilization). nie ma tego dźwięku, gdy tryb jest wyłączony. I skoro zarówno u mnie jak i u Ciebie ,drogi założycielu tego forum, pojawia się ten sam dźwięk, łatwo wywnioskować, iż tak już musi być.
Pozdrawiam gorąco.![]()