To pewnie przez mały wizjer, o i przez małą rozpiętość tonalnąa zalecał lekarz nikona
![]()
A mogłem wziąć Nikona D40 lub Canona 400D, wtedy nikt by się nie dziwił, że te zdjęcia to wina aparatu... A tak mam E-510... i na co tu zwalić winę?
I następne...
A mogłem wziąć Nikona D40 lub Canona 400D, wtedy nikt by się nie dziwił, że te zdjęcia to wina aparatu... A tak mam E-510... i na co tu zwalić winę?
Podoba mi się pierwsze z pierwszej serii
Wyróżnia się i jak dla mnie ciekawe.
Szkoda tylko że tak ciemnawo miałeś i pochmurno :/
To po prostu moje braki w sztuce fotografii. Mogłem je podrasować w ps, ale takie lekko za ciemne mi się spodobały. Mój mały od 5 biega po pokoju więc nie dziwcie się tak wczesną godziną
Kolejne 3 do oceny.
Ostatnio edytowane przez marcinpolniak ; 14.09.08 o 06:05
Wydaje mi się, że to zdjęcia najlepsze z serii. W reszcie wyszło słońce i od razu lepiej. Lepsze jest też kadrowanie. Przydało by się zdjęcia nieco wyostrzyć po zmniejszeniu. Dwa pierwsze uważam, że są najlepiej skomponowane, ostatnie pod tym względem trochę odstaje, ale za to modelka zachowuje się najbardziej naturalnie i swobodnie ze wszystkich prezentowanych prac.
MK
W pełni zgadzam się z wujkiem. Ostatnie trzy są najlepsze.
Moim zdaniem 18 najbardziej na plus. Ma to co portret mieć powinien.
Dzięki wielkie za oceny. Zrobiłem koło 250 zdj. Może coś jeszcze znajdę...![]()
Dla mnie zdecydowanie fotka nr 7.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Mi też ona najbardziej przypadła do gustu. Te 3 które ostatnio opublikowałem nie podobają się Agnieszcze![]()