Pozwolę sobie powtórzyć pytanie czy pierścień przysłon varioelmarita działa wraz z E-3?
Pozwolę sobie powtórzyć pytanie czy pierścień przysłon varioelmarita działa wraz z E-3?
Jeszcze jedno pytanie - nie mogę się powstrzymać by go nie zadać... Jak wizjer- po doświadczeniach z E-3, E-330 i Panas - wiadomo - nędznie...
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Nie rozumiem pytania. Wizjer to wizjer, patrzę, kadruję, pstrykam. Nie mam czasu wgapiać się w niego godzinami ani oglądać przez niego filmów.
To nie są za ciasne buty, w których noga boli i cholernie wkurza. Mało kto teraz bawi się w ręczne ostrzenie, w którym tak naprawdę jest potrzebny Wizjer przez duże "W". A jak się uprę to mam opcję digital zoom przy kadrowaniu na wyświetlaczu, to sobie wyostrzę bez patrzenia w wizjer.
Mam analogowego Pentaxa, w którym podobno wizjer jest ogrooomny ach, och ech... Jakoś patrzę w jeden, w drugi.. różnica jest, fakt, ale żeby mi zaraz oczy wypływały albo coś...
Nie wiem, może dziwny jestem pod tym względem.
alakin.Wazne,ze masz przyjemnosc z fotografowania,reszta sie nie liczy.Na kolory i ostrosc to jest szop i inne bzdety,a to czy na sztokach ktos kupi czy nie,to malo istotne.Prawdziwe gentalmeny o kasie nie dyskutuja i na sztoki nie wstawiaja![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Podoba mi się Twoje podejscie alakinie.
Podobają mi się Twoje zdjęcia alakinie.
Pozdrawiam alakinie.
I lubię Twoje poczucie humoru. Tą ironię w tak zabawny sposób opisującą rzeczywistość.
"Gdyby teoria sprawdzała się w praktyce nie musielibyśmy praktykować sprawdzianów teoretycznych teoretycznie bardzo praktycznych, ale w praktyce niesprawdzalnych..."
Zobaczcie ile dobrego się zrobiło. Co najmniej dwoje ludziów zrealizowało swoje marzenia, Alakin ma kropeczkę, ktoś kupil od niego E-3 i też sie cieszy bo ma i taniej.
I to jest naważniejsze, resztę to mozna o kant d... potłuc.
Dywagacje czy dobrze na tej zamianie wyszedł są MBSZ bez sensu.
Gratuluję zakupu i RADOCHY życzę.
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
Należysz do bardzo nielicznego grona. Tym bardziej to cenię.
(A tak naprawdę to głęboka wiara powoduje takie podejście do życia. Jeśli co rano i co wieczór powtarzam "bądź wola Twoja..." no to "Twoja" a nie moja i nie ma się co z Bogiem wadzić)
Napijmy się!
![]()