Moja gra Aether Collector niedługo wychodzi na Steam - http://magory.net/aether
Magnesus: Ale przynajmniej w wizjerze obraz byłby prawidłowy... Te pasy na EVF można by było sobie darować, ale obracany do pionu też mogliby zrobić
Jestem przekonany, że będą takie rozwiązania w aparatach cyfrowych bez lustra , a obecnie pokutują jeszcze koncepcje z czasów małoobrazkowego analoga. (W aparacie RB/RZ67 jest jednak obrotowa kaseta z filmem...-i to jest dobre)
Ostatnio edytowane przez irek50 ; 7.11.08 o 12:59
Czego oczekujecie od ceny nowatorskiej, w pewnym sensie bezkonkurencyjnej konstrukcji na start? Ile powinien kosztować G1 z dwoma obiektywami? Wiecie jaka jest chociażby cena Canona G10?
G10 kosztuje 1450 zł.
Może mam zbyt wygórowane wymagania, ale taki G1 dual kit tak z 2 tys powinien kosztować na moje oko. Argumentem m4/3 powinna być lepsza jakość obrazu za te same pieniądze co kompakt przy zachowaniu małych gabarytów. Panasonic powinien przyciągnąć nowych klientów dobrą ceną, bo inaczej to m4/3 będzie totalnie niszowy. Jakoś takie Sony potrafi obniżyć cenę body A200 do 800 zł, dzięki czemu wśród najprostszych konstrukcji jest hitem sprzedaży. Wolą sprzedać taniej a więcej.
Nie chcę Wam psuć zabawy, ale weźcie pod uwagę, że narzekacie na cenę w bodaj pierwszym sklepie, w którego ofercie pojawił się produkt i do tego tylko wirtualnie. Takie rzeczy są coraz częstsze. Sprzedawca wie, że będzie miał aparat, nie wie kiedy i za ile, to asekuracyjnie podaje zawyżoną cenę. Za to dla potencjalnych chętnych sklep jest już do odnalezienia w sieci.
ORF Viewer 1.10 - program do szybkiego przeglądania plików ORF (100% "czystej" Javy)
Obsługuje również E-30, E-620 i E-P1
skow: Tu się mylisz- tulipany są symetryczne--nic nie trzeba zmieniać
Niektórzy wątpili w sens mojego celownika 45stopni, a teraz firma Zeiss zastosowała tę koncepcję (dali dodatkowo zmienne powiększenie w okularze)![]()
Ostatnio edytowane przez irek50 ; 7.11.08 o 16:53
Moja gra Aether Collector niedługo wychodzi na Steam - http://magory.net/aether