Dopiero czekam na literaturę i parę albumów a tymczasem sobie pykam na E410 tra la la la la....
Dopiero czekam na literaturę i parę albumów a tymczasem sobie pykam na E410 tra la la la la....
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 9.09.08 o 18:07
Fajnie... tylko gdzie fotki?![]()
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
popraw linki, popraw temat, inaczej trafi do kosza.
było sobie życie
Linki źle zrobiłeś.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Jaki ma być tytuł?
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Jak na początek 2 bardzo fajna, tylko buzie bardziej doświetlić, ale kolorystyka mi się podoba.
było sobie życie
Pierwsze nieostre, a szkoda bo miało chyba największy potencjał.
Drugie - MSZ, za mało miejsca zostawiłeś na dole za dużo na górze no i jest to zdjęcie za ciemne. Obróbka na B&W mogła by uratować to zdjęcie (tylko zadbaj by cienie były głębokie, a światła nie były "mdłe").
Trzecie - ja rozumiem, że fotorgafowanie czego kolwiek, w szczególności na początku swojej przygody jest odkrywcze i takie... ekscytujące. Mam pytanie - czy zwróciłbyś uwagę na to zdjęcie gdyby nie było Twoje?
Mówmy sobie szczerze - jesteśmy tu by marudzić, narzekać, czepiać się, podnosić zarzuty że "leci", że "przepał" itd. Dlatego nie zrażaj się, smerfuj dalej, póki co musisz jeszcze popracować nad swoim stylem.
MK
Racja trzeci trąci straszniebędzie poprawa popracuje jeszcze na drugim
Pozdr
Technicznie nie znam się, więc nie będę się wymądrzał.
Radzę jednak, byś poza parametrami zdjęcia i ew. modelki patrzył na to jak się sama osoba przedstawia. Na drugim wyszła jakby na haju... efekt zamierzony? p.s. zmień ten tytuł wątku wreszcie.
Kupię 100-400mm lub zamienię za Panasonic 70-300mm
Zmieniłem tytuł.