Oki, pokręciłem trochę suwakami i ciekaw jestem, czy udało mi się chociaż trochę zastosować do Waszych wskazówek. Dodatkowo rozjaśniłem terochę białka oczu. Jak teraz się Wam to widzi?
3.1
Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05.
Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju..
Podoba mi się
Całość jednak wyostrzyłbym, najlepiej w Lab
pozwoliłem sobie skopiować z internetu
Tryb kolorów Lab
Model kolorów CIE L*a*b* (Lab) oparty jest na postrzeganiu kolorów przez oko ludzkie. Wartości liczbowe w modelu Lab opisują wszystkie kolory dostrzegane przez człowieka o normalnych zdolnościach widzenia. Model Lab definiuje to, jak kolor wygląda, a nie to, ile barwników potrzeba, aby uzyskać kolor na urządzeniu (np. monitorze, drukarce biurkowej, w aparacie cyfrowym), dlatego też uznaje się go za model koloru niezależny od urządzenia. Systemy zarządzania kolorami używają modelu Lab jako systemu odniesienia, aby właściwie przetwarzać kolory z jednej przestrzeni kolorów na inną.
Tryb kolorów Lab posiada komponent określony jako jasność (L), którego wartości należą do przedziału od 0 do 100. W Próbniku kolorów Adobe i palecie Kolor, komponent a (oś zielono-czerwona) i komponent b (oś niebiesko-żółta) mogą przyjmować wartości z przedziału od +127 do –128.
Obrazy w trybie Lab można zapisywać w formatach: Photoshop, Photoshop EPS, PSB, PDF, Photoshop Raw, TIFF, Photoshop DCS 1.0 lub Photoshop DCS 2.0. Obrazy Lab o głębi 48-bitowej (16 bitów na kanał) można zapisywać w formatach: Photoshop, PSB, PDF, Photoshop Raw lub TIFF.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
zdjecie z bobasem- bardzo cieple, rodzinne. Wzrok pani bardzo przyciaga, nieco odwraca uwage od bobasa. Spojrzenie bardzo wymowne, osobiste, wskazuje na tego, kto robi zdjęcie, że to jest "On", ten kochany.Oprawione w ramke postawiłbym na biurku.