Witam Panowie i Panie zamieszczam pare fotek swoich prosze o surowa ocene i ewentualne porady co delikatnie mowiac zepsulem w zdjeciu. dzieki pozdr![]()
Witam Panowie i Panie zamieszczam pare fotek swoich prosze o surowa ocene i ewentualne porady co delikatnie mowiac zepsulem w zdjeciu. dzieki pozdr![]()
Nieśmiertelny ostrołęcki motyw - most![]()
no toc baalakin ocen fotki
![]()
Nie da rady, proszono mnie bym był uprzejmiejszy dla nowych forumowiczów
EDIT: No dobra, dla mnie kompozycyjnie leżą i kwiczą, tniesz kończyny w newralgicznych miejscach (dłonie, stawy itp.)
fot 12 - Chyba najbardziej by mi pasowała, gdyby jakoś zamknąć kadr z prawej strony, bo widać prześwietlone niebo i w ten sposób obraz się jakoś rozmywa, rozpływa, umyka...
Fot. 9 - zasłoń lewą dłonią drzewo, zostawiając tylko kawałek, gdzie dotykają go dłonie - nie sądzisz, że kompozycyjnie od razu lepiej? dziewczyna staje się głównym punktem fotografii zamiast wypychać drzewo i walczyć z nim o palmę pierwszeństwa w kadrze
fot 10 - za małe kontrasty, chociaż ciekawy kadr
fot 11 - fatalne cięcie po dłoni i w kolanach (staraj się nie ciąć kadru w stawach
pozdro
Ostatnio edytowane przez diabolique ; 10.10.08 o 08:44
jedz i nie gadaj :P
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Ty a moze znasz moedelke? heh
Ostatnio edytowane przez dar_son ; 10.10.08 o 08:41 Powód: Automatyczne scalenie postów
no i o to mi chodzilodzieks
![]()
a jakby zrobil cos takiego![]()
Twoim zdaniem tak najlapiej?