jesli chodzi o stofen to dobry wybór ?? sprawdza sie w warunkach koscielnych bo widzialem u duzo fotografow ze wlasnie stofena uzywaja.
jesli chodzi o stofen to dobry wybór ?? sprawdza sie w warunkach koscielnych bo widzialem u duzo fotografow ze wlasnie stofena uzywaja.
Może ktos wie czy Olek E-500 obsługuje karty 8GB??? Jakie byscie polecili karty pamieci ?? Mysle ze nie ma co sie czaic i wziasc Sandiska, co wy na to??
Ostatnio edytowane przez dar_son ; 10.09.08 o 20:31
zamiast 1 karty 8 GB , zakup 2 x 4GB ja mam extreme III + 1GB xD typ H olympusa![]()
Chyba tak zrobie bo nie moge znalesc jakie obsluguje.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Mam pytanie co sadzicie o obiektywie 14-54mm 1:2.8-3.5 jest wystarczajacy zeby fotografowac imprezy okolicznosciowe ??
Ostatnio edytowane przez dar_son ; 11.09.08 o 12:06 Powód: Automatyczne scalenie postów
zobacz sobie ten https://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=10463 watek a dowiesz sie wszystkiego co chcialbys o nim wiedziec i nawet wiecej...
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Dzieki juz wiem ze bedzie mojmam narazie do niego e-500 ale niedlugo bedzie e-520
![]()
ja tez czekam na paczke... dzis ostatnia sznsa ze przed urlopem dojdzie... choc znajac szczescie to jutro o 10 zapuka kurier a ja juz bede w drodze...![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Znajac nasze zycie ludzkie to tak bedzieno ale nadzieje trzeba miec
ja troche poczekam na swoj obiektyw bo ze Stanow beda mi przesylac
wiadomo dlaczego
![]()
Może tak te dzieci też się rodzicom będą podobały?![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
na pewno sie podoba, to jest po obróbcezamieszczalem zdjecie tak jak bylo zrobione
wporzadku podoba mi sie
![]()
Ostatnio edytowane przez dar_son ; 11.09.08 o 18:41