Taaa już wolę z e-510 chodzić:P niż z czymś żółtym na piersiJescze mnie zbiją w piątek bo powiedzą, że jakiś nie teges jestem:P
Hehe, wiedziałem, ze ktoś wcześniej, czy później watek ten założy. A słyszeliście może, że Zeiss ma pokazać obiektywy pod nowy nowy bagnet?
Może coś jest "na rzeczy"...
"There's no such thing as free titties"
Miec C i spotkac grupke osob z N - error.
Miec N i spotkac grupke osob z C - error.
Miec O i patrzec na miny osob, ktorym odpowiadam, jakim sprzetem foty zrobilam - bezcenne
A tak w temacie: do mas FF dojsc nie moze, a co dopiero MFAle robi sie ciekawie, i dobrze, zawsze lepiej miec wybor niz byc skazanym na jedno rozwiazanie...
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 5.09.08 o 14:51
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
No niektórzy się już zaopatrzyli w koszulki. Trzeba już teraz zamawiać, bo potem to już będą muzealne rzeczy :P....
Dziś pokażę kilka innych wzorków niż polo i t-shirt
/*...................*/
/* ...........................*/
Panowie, WPPI jest w walentynki 2009, więc jeszcze przed nami Photokina, dziwi mnie, że zapowiadają coś na pół roku przed premierą/albo że chwalą się czymś co miało premierę pół roku temu (czytaj na Photokinie).
Jak dla mnie, fake, ale może się miło rozczarujemy. W zeszłym roku plotkowało się o "identycznym" rozwiązaniu MF od Canona.
Przy matrycy 48x48 to kompatybilność obiektywów może być tylko symboliczna. Nie pokryją całej klatki, a kto wyda 10-20k$ na korpus by ograniczać się do środka kadru? Zdarzają się ludzie co kupują najtańsze body nawet bez kita i planują używać starych szkieł od analoga, ale w tym przedziale cenowym to centusiów tego typu chyba już nie ma (a może się mylę?).
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez RadioErewan ; 5.09.08 o 16:50
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto