W razie problemów z ilościa mogę podesłać jeszcze kilka (z różnych pór dnia)![]()
jednego wybranego dnia w tygodniu
całego tygodnia roboczego
W razie problemów z ilościa mogę podesłać jeszcze kilka (z różnych pór dnia)![]()
Spoko. W razie czego dam sygnał jutro i podeślecie trochę![]()
Ja zrobiłem dosłownie 5 zdjęć ale najważniejsze, że było co wysłać![]()
Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05.
Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju..
Hehehe właśnie mi forum ślubnym zarzucają, ze skopiowałem ich warunki techniczne na ten pomysł.
No proszę, szpiega mamy w szeregach
A tak serio to chyba nie opatentowali tego, co? W takim czymś nie mają zastosowania (wg mnie) prawa autorskie![]()
Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05.
Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju..
Kurza twarz - pomysł fajny, ale ja wczoraj łaziłem z aparatem. Dzisiaj wróciłem do domu... ech.
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Pardon - wszystkie są jednak z soboty - niedzielne do niczego się nie nadają (padało). Może dzisiaj, jak będę maszerować do domu, to coś sfocę (np. jak lezę przez pole kukurydzy do domu)
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Musi byc z niedzieli
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Spoko. Nic nie opatentowali, bo pomysł nie jest ich. Ja ten pomysł widziałem wcześniej na innych stronach, zanim jeszcze forum fotografów ślubnych wdrażało go u siebie. Nie wiedziałem tylko jak to jest organizacyjnie zgrane. Kilka osób ma pretensje, że skopiowałem na forum OC ich rozwiązanie. Gdyby tylko zechcieli przeczytać nasz wątek do końca to by zobaczyli, że nie skopiowałem a napisałem jak to wygląda gdzie indziej post #6. Napisałem przecież wyraźnie na innym forum robią tak:...
My mamy swoje pomysły i u nas już wygląda to nieco inaczej.
Ostatnio edytowane przez rafrog ; 8.09.08 o 18:19 Powód: Automatyczne scalenie postów