To i ja swoją kanię sprzed kilku dni pokażę - ale otoczenie grzyba również niezbyt ciekawe:
1.
W tym roku w moich okolicach z grzybami kiepsko i kanii w ładnym otoczeniu nie udało mi się spotkać. A bywało w minionych latach znacznie lepiej:
2.
To i ja swoją kanię sprzed kilku dni pokażę - ale otoczenie grzyba również niezbyt ciekawe:
1.
W tym roku w moich okolicach z grzybami kiepsko i kanii w ładnym otoczeniu nie udało mi się spotkać. A bywało w minionych latach znacznie lepiej:
2.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Dwójka jest świetna![]()
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzięki za komentarze! Pokazywałem już inny kadr tej grupki kanii dwa lata temu (nie sprawdzałem w którym wątku) ale uznałem że prezentują się na tyle dobrze iż zasługują na przypomnienie![]()
Pozdrawiam!
Jeszcze jeden grzybek z wykopków - borowik sprzed dwóch lat - stack z dwóch klatek:
Pozdrawiam!
Ode mnie taki z ciekawym sąsiedztwem:
Faktycznie ciekawe sąsiedztwo - musiał tam być wysoki poziom wód gruntowych
A mi dziś tylko jakiś marny koźlarek się trafił:
Pozdrawiam!
Dwa zdjęcia z wczorajszego grzybobrania (dużo borowików, ale niestety w 90% z "wkładką")
Jadalny borowik szlachetny Boletus edulis (z pasażerem na gapę)
I ten, który cieszy wzrok swoją barwą muchomor czerwony Amanita muscaria
Borowik w pięknym otoczeniu a pasażer tak zamaskowany że pewnie bym go zgapił gdybyś o nim nie napisał![]()
Pozdrawiam!
Telefonem
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||