Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Torba (pokrowiec) na Olympus C-4000 wraz z tuleją ochronną

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Torba (pokrowiec) na Olympus C-4000 wraz z tuleją ochronną

Witam wszystkich

Niedawno kupiłem C-4000 wraz z tuleją ochronną i filtrem UV na 52 mm. Teraz nadszedł czas na zakup torby (pokrowca) na powyższy zestaw. Może moglibyście mi coś niedrogiego, praktycznego i trwałego doradzić ? Będę ogromnie wdzięczny za każdą sugestię. Pozdrawiam

Awatar GoSciU
    Mieszka w
    Węgrów
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

...

Witam... Najlepiej by bylo jakbys wzial caly swoj zestaw na ktory chcesz kupic pokrowiec i poszedl z nim do jakiegos sklepu gdzie sa takowe rzeczy np. MediaMarkt i dobral odpowiedni dla Ciebie pokrowiec. Ja np do C-750 takiego zestawu zakupilem pokrowiecLowepro TLZ Mini za 99zl jesli dobrze pamietam, C-4000 chyba jest gabarytami podobny do C-750 wiec jest to juz jakas propozycja. A tak wogole to wez poszukaj na forum watka o pokrowacch do c-4000 i tam sie dowiesz wszystkiego bo z tego co pamietam wattek na ten temat byl juz poruszany wiele razy. Pozdrawiam
    Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
    Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek

Awatar No-shadow Kick
    Mieszka w
    Gdańsk Zawsze Wietrzny
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    GoSciU mówi święte słowa, najlepiej pójść do sklepu, np. MediaMarkt bo mają duży wybór i dopasować sobie odpowiedni. Przy czym nie trzeba tam oczywiście kupować, da to dobre rozeznanie czego potrzebujesz. Ja akurat poszedłem do MM i tam też zakupiłem, a siedziałem chyba z godzinę, bo miałem na oku z 10 róznych toreb, a dopasowywałem do aparatu z wystawy, wiec zrobiłem kilka rundek pomiędzy stoiskami zanim się zdecydowałem

Pozdrawiam
    Olympus C-765UZ + parę dodatków
    Zapraszam do Galerii

Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Ja do swego c-4000 z tulejką i filterkiem kupiłem torbę firmy Samsonite model Biskaya DV33 , b.dobra jakość . Aparat spokojnie się mieści z tulejką , zapasowe aku. też wejdą , jak masz wiecej sprzętu , fajny ( większy o dodatkowe boczne kiszenie ) jest model DV 35 .
    c-5060 , A710IS , 1000D + kit 18-55IS , c50mm1.8 II

Mieszka w
    białystok
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    ja kupiłem Case Logic CBV-1 (ok 60zł) pojemna: mieści sie aparat z tuleją+ ładowarka i inne duperele [zapasowe aku, filtry, karty],
    z tym pójściem do sklepu to racja: sam tak kupowałem
    C4000z, http://plfoto.com/uzytkownik.php?authorid=17463
    c4000, Dane Elec SM 128MB+ Kingston 128MB, Olympus SM 16MB. Emos 8168, 4x Camelion 2300, 4xHahnel 2100, tulejka 52, Hama UV 52, Case Logic CBV1

Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

re

http://www.fotozakupy.pl/?page=produ...&sheet=reviews

taka mam juz pare miesiecy i jest extra
    c4000,128MB,tulejka,polar king

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez yacek
    Ja do swego c-4000 z tulejką i filterkiem kupiłem torbę firmy Samsonite model Biskaya DV33 , b.dobra jakość . Aparat spokojnie się mieści z tulejką , zapasowe aku. też wejdą , jak masz wiecej sprzętu , fajny ( większy o dodatkowe boczne kiszenie ) jest model DV 35 .
    Podpisuje sie pod yackiem, tez mam ta torbe i jest jak najbardziej ok. Dosc sztywna i te dodatkowe kieszonki, i przede wszystkim pasuje idealnie aparat z taka tulejka. PozdrOOfka

Awatar kondi
    Mieszka w
    Travel world ;)
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

Re: Torba (pokrowiec) na Olympus C-4000 wraz z tuleją ochron

Cytat Zamieszczone przez duke
    Witam wszystkich

Niedawno kupiłem C-4000 wraz z tuleją ochronną i filtrem UV na 52 mm. Teraz nadszedł czas na zakup torby (pokrowca) na powyższy zestaw. Może moglibyście mi coś niedrogiego, praktycznego i trwałego doradzić ? Będę ogromnie wdzięczny za każdą sugestię. Pozdrawiam
    Hihi, do wczoraj mialem dokladnie ten sam problem. Wczoraj zakupilem torbe na aparat firmy Vanguard, model Vegas 21 (Wymiary:
    21 x 11 x 13 cm )

link http://transit.pl/catalog/product_in...cef46d7430f1f7

Jestem happy bowiem torba ma przedzialke, i miesci sie zarowna aparat jak i ładowarka a w bocznej kieszonce np. bateria badz karty pamieci
    Podróże Fotografia | SnowBoard

-> Olympus c-4000 (był) / Fuji s6500fd (jest obecnie)

Awatar GoSciU
    Mieszka w
    Węgrów
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

..

Gratuluje zakupu :> Slyszalem ze to w miare spoko torba :> Niech sie spisuje nalezycie
    Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
    Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek

Awatar kondi
    Mieszka w
    Travel world ;)
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

Re: ..

Cytat Zamieszczone przez GoSciU
    Gratuluje zakupu :> Slyszalem ze to w miare spoko torba :> Niech sie spisuje nalezycie
    Thx Torba jak torba, wazne ze torba, hihi
    Podróże Fotografia | SnowBoard

-> Olympus c-4000 (był) / Fuji s6500fd (jest obecnie)