Młodzież wyszła świetnie
Pozdrawiam.
Młodzież wyszła świetnie
Pozdrawiam.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bodzip, gdzie takie ładne siwki majom?
Ostatnio edytowane przez ronin75 ; 28.11.15 o 19:38
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jakiś plamy widzę - chyba łeb mu zaczął rdzewieć, trzeba by go zakonserwować
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
Ciekawa wrzutka ( impreza zapewne też ) Mnie się spodobały szczególnie 2 i 4.
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
@Rysiek_O, @ alnico - dzięki. Fakt, trochę nieostre ale ciemnawo było i miałem kłopot z "zamrożeniem" koników. A to Af nie nadążał, a to czas był za długi. Powyżej ISO 800 nie chciałem, bo efekt był coraz gorszy. Seria też nie pomagała. Z lampą też raczej nie mogłem, bo jakby się jakiś konik spłoszył to byłaby afera.
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
Skoro jest coś o koniach a mi się konie szwendają po wszystkich dyskach to tez coś dorzucę. Stare czasy w sumie, ale kiedyś były na porządku dziennym.
Kilka migawek z zawodów "koń i rower" jakie odbywały (a może jeszcze się odbywają?) cyklicznie w Folwarku Konnym Hermanów.
Załącznik 163641Załącznik 163638Załącznik 163639Załącznik 163640Załącznik 163637
Mały koń, ale wielki jeździec...
Załącznik 163632Załącznik 163633Załącznik 163634
Bobek z niebieską łatką...
Załącznik 163635Załącznik 163636
Ostatnio edytowane przez jarmana ; 13.12.15 o 20:34
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs