Jesteś pewien? Spójrz głęboko w oczy...![]()
Jesteś pewien? Spójrz głęboko w oczy...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Uzda czadowa.
Mgliste super![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bardzo ładne na tle mgły. Swoją drogą to w aparatach powinna być funkcja mglistego tła![]()
Siwki w siwej mgle fajne![]()
To już zupełnie nie chciałoby się doopy ruszyć o świcie...
---------- Post dodany o 12:29 ---------- Poprzedni post był o 12:22 ----------
I tak się spóźniłem , przez okno w hotelu zobaczyłem jak z trzydzieści koni wybiegało we mgle ze stajni na pastwisko. To by były foty.
Ps. Napisałem "trzydzieści" słownie by pokazać tym nowoczesnym, operującym nowoczesnymi skrótami, których na ogół wielu z nas nie rozumie, po to by pokazać , że można pisać całym zdaniem.![]()
Tylko trzeba chcieć.
I nie jest to z mojej strony upierdliwość, lecz obawa , że nasze prawnuki Będą miały mniejszy zasób słów niż .... neandertale
To tak na marginesie.czyli TTNM
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
@Krakman - bardzo fajne te zdjęcia koni
@voovoo2 - orientujesz się co to za rasa? bardzo ciekawy wygląd
@CzaRmaX - świetny koń![]()
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA