Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
12
3
Wiem że te koniki urodą nie dorównują arabom i innym pełnej krwi ale charakterem znacznie je przewyższają. Zdjęcie nr3 oddaje to co napisałem. Te konie choć przez większość roku przebywają stadem na kilkunastohektarowym pastwisku i można zaryzykować że są to dzikie konie, są bardzo spokojne i łagodne. Moja sześcioletnia córka mogła bez końca głaskać po kolei kilka tych koni, które cierpliwie czekały na swoją kolej stojąc przy ogrodzeniu. Okazało się że jedynym zagrożeniem był drut kolczasty okalający pastwisko. Jak się okazało zagrożenie dotyczyło samych koni, na których szyjach można wyczuć świerze rany i blizny spowodowane kontaktem z feralnym ogrodzeniem.
E-5+HLD-4, E-520,ZD 12-60, ZD-14-54, , ZD-35 macro,Sigma 50-500 f/4-6,3 EX DG HSM, FL-35R
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
krisder - araby to nie są ale są tak świetnie sfotografowane że i tak miło popatrzeć![]()
Wielkie dzięki, zwłaszcza że miałem dość ograniczone możliwości. Dla własnej wygody zabrałem z samochodu sam aparat z podpiętym ZD 70-300 i aby pstryknąć coś ciekawego musiałbym oddalić się od dziecka i pozostawić je z nieznanymi mi z zachowania zwierzętami, drutem kolczastym i ruchliwą drogą za jej plecami. W takich momentach zaczynam rozumieć częściowy odpływ właścicieli lustrzanek w kierunku zaawansowanych kompaktów.
Bodzip, mam pytanie - czy te koniki z moich fotografii to hucuły czy może inna rasa?
E-5+HLD-4, E-520,ZD 12-60, ZD-14-54, , ZD-35 macro,Sigma 50-500 f/4-6,3 EX DG HSM, FL-35R
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Gdzie tam k polskiemu do hucuła
Fajne foto krisder.
Pozdrawiam.