-
- Siła reputacji
- 0
Z mju 600 na... ??
i wlasnie o to moje pytanie posiadalem olympusa mju600 i niestety wyswietlacz uszkodzilem, naprawiac tego sie nie oplaca i wzamian chcialbym kupic nowy, leprzy i wlasnie nie wiem co wybrac gdyz mialem do poprzedniego aparatu kupione pare akcesorii mianowicie Baterie, karte i nie chcial bym wyrzucac tegio razem z aparatem tylko uzyc do nowego mojego aparatu. wiec panowie krotko jaki aparat kompaktowy polecacie aby bateria i karta pasowala od mju 600 , cena nie gra roli.pozdrawiam i dzieki za odp
-
- Siła reputacji
- 0
Witaj,
Tak się sklada ze mam moj aparat na sprzedaz. Choć bardzo mi się podoba zmusiła mnie do tego sytuacja materialna. Mam Olympusa Fe-240, kolor czarny. O ile się nie mylę bateria z mju 600 będzie do niego pasowała. Fe-240 ma 5x zoom optyczny, makro od 5cm (a więc dużo jak na kompaktowy aparat), 11 programow tematycznych itp.. więcej info w sieci. W zestawie org bateria, ładowarka (równiez samochodowa), pokrowiec (uniwersalny), 2x karta 1gb (w tym jedna typu H), przez ostatnie miesiące miał nałożoną folie na swój 2,5 calowy ekranik.
Stan oceniam na dobry (jesli jestes zainteresowany przeslę fotki).
Odbiór osobisty w Krakowie lub wysyłka.
kontakt:
mail; lasic100@gmail.com
gg; 5437831
PW
Pozdrawiam !
PS. Aparat nie jest nowy ale ze względu na cenę i parametry myślę, że warto. Cena to ok 315zł (do negocjacji)
-
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów