Na tak, mogłem, bo teraz ten klucz już jest bezużyteczny, w domofonie wymieniono zamki, więc możecie sobie dorabiać
Drugie zdjęcie - chciałem żeby było jasne, nawet je podjaśniłem jeszcze...![]()
Na tak, mogłem, bo teraz ten klucz już jest bezużyteczny, w domofonie wymieniono zamki, więc możecie sobie dorabiać
Drugie zdjęcie - chciałem żeby było jasne, nawet je podjaśniłem jeszcze...![]()
C-4000Z + SM 16 MB Olympus + SM 128 MB Kingston + tuleja King 52 mm + Hoya UV Super HMC.
W zdjęciach Arrama ten nieład elementów w kadrze (nie dotyczy śrubek) tworzy bardzo ciekawe kompozycje. Bardzo mi się to podoba. Jedno pytanie, czy te zdjęcia były obrabiane mocno w PS czy masz takie idalne oświetlenie?
Co do zdjęć mayoneza, to klucz do mnie nie przemawia. Zdjęcie drugie już lepsze pod względem pomysłu, ale jakoś ta żółć mi wybitnie nie leży.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
@mayonez:
klucz jakos bardziej ciekawy (perspektywiczny?), co do drugiego zdjęcia tak jak wspomniał No-shadow Kick: zażółcenie jakoś nie pasuje.
@No shadow Kick:
pierwsza seria, czyli trójniki i śrubki - poziomy i kadrowanie. Śrubki w drugiej "odsłonie" dodatkowo blur, wszystko w Gimpie. Co do oświetlenia: zamkniete pomieszczenie (bez okien), światło z jarzeniówek (takich normalnych na suficie) i taki balans bieli.
Olympus 720UZ, UV, POLAR, RAYNOX M-250
Zapraszam do galerii: http://photo.raczki.net
A cóż to może być ? Jak myślicie?
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
Hmmm... Mialem rozne pomysly od filtra stozkowego, przez glosnik, do bebna pralki. Ale jak tak sie chwile przyjrzec to od razu widac, ze to zlew jest.
I tej wersji bede sie trzymal.![]()
Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
no cóż
To nie silnik odżutowy, to projekt nowego zlewu, który fotografowałem do zrobienia ulotki
ochydny walcowy chromowany zlew
![]()
www.michalmilde.pl
Czyli moja wersja jest prawidlowa.
A co wygralem?![]()
No i dlaczego ochydny? Ze inny to od razu blee..? O ile reszta wystroju bedzie w podobnym stylu to moze sie ciekawie prezentowac.
Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
wygrałeś ochydny syfon do owego zlewuWiesz @Kregon nikomu się nie podobał, to czarne wewnątrz to wymienne wkłady stylizujące, można podmienić na kilkanaście innych wzorów.
www.michalmilde.pl
Pierwsze co mi przychodzi do glowy to "umywalka" w stylu FUTURA![]()
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
@vodnik:ja bym sądził że to jakiś filtr czegoś, część od samochodu a nie zlew
ale fakt, takie dziwadła są właśnie w stylu chrom i szkło
![]()
www.michalmilde.pl