Karty microSD / microSDHC mogą być używane w aparatach fotograficznych kompatybilnych z
adapterem MASD-1.
Karty microSD / microSDHC mogą być używane w aparatach fotograficznych kompatybilnych z
adapterem MASD-1.
Kto wie jak wydłużyć nagrywanie filmu z dźwiękiem. Mój ustawia się na 40 sek i po uruchomieniu od razu odlicza te 40 sek od tyłu. Czy jest możliwość wydłużenia czasu nagrywania do zapełnienia karty pamięci? Bez dźwięku nagrywa normalnie. Ale co to za film bez dźwięku?
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Częściowo już doszedłem. Nagrywa tylko 40 sek na karcie mikroSDHC. Na karcie xD nagrywa do jej zapełnienia. Ale dlaczego ogranicza długość nagrania na mikroSDHC?
Ostatnio edytowane przez PiŁa ; 1.02.09 o 19:53 Powód: Automatyczne scalenie postów
Kupiłem wczoraj kartę xd 2 gb M+ i chciałem wypróbować zapis raw, ale niemoge tej opcji włączyć. Kto wie jak to zrobić?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Funkcja zapisu w RAW jest dostępna w programie, P, A, S i M.
Wciskasz Menu, u góry masz opcję Jakość Obrazu i tam możesz wybrac rodzaj zapisu --> jpg, raw, lub jpg+raw.
SP-565, Rebel T3
http://www.vitoos.blox.pl