@GoSciU 2 swietnie uchwycona kropla w locie, 5 i 6 swietny sopel. COOL
@GoSciU 2 swietnie uchwycona kropla w locie, 5 i 6 swietny sopel. COOL
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Bardzo zmarzłeś robiąc 2-6?
Dobra jest jedyneczka powiem na przekór kolegom. Zazdroszczę Ci tego modela, bo mój jakoś nie chce zakwitnąć.
Pozdrawiam.
Już 5 lat C-4000... Od niedawna Canon SX-1.
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
No, te dwa portrety (1 i 2) niczego sobie, ale ten piesek bardziej fotogeniczny byłby w całości chyba, albo co najmniej tak jak w kadrach 3 i 4, ale niestety trochę 3 i 4 położyłeś focąc z góry, ze zwierzakami jak z dziećmi - staraj się pstrykać z ich poziomu, nie z góry. Co do 5 - ten kawał lodu to lewituje czy spada?
Już 5 lat C-4000... Od niedawna Canon SX-1.
No tak myslalem ze z góry bedzie kijowato ... Następnym raszem postaram się poprawić :> A co do tego kawałka lodu to wisi sobie chyba :> Nie wiiem na czym ale wisi
POZDRAWIAM
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
Z 3 i 4 mogles wybrac jedno, bo nie widze nic wnoszacego w 4. 1 i 2 fajny wzrok psiaka, bardzo przejmujacy. 5 - klasyk bardzo ladny.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Dzięki za komentarze.... Chociaż myślałem, że usłysze jakieś słowa krytyki a tu takie zaskoczenie![]()
@vodnik : Tak wiem, że fotka 3 i 4 jest praktycznie taka sama ale nie mogłem się zdecydować, która jest lepsza więc wrzuciłem obie :>>
POZDRAWIAM
1 i 3 super mi się podobają. Oczy pieska jakieś takie tajemnicze. Tu akurat lekko z góry nawet fajnie wyszło. Tylko cień mi przeszkadza.
Pozdrawiam
mente et malleo
Witam...
No to zaczęła się wiosna i wreszcie jest co pofocic.... :> - tylko trzeba jeszcze mieć na to czas....
Oto przedstawiam do waszej oceny kilka fotek "świeżych", że tak powiem. Zapraszam do oceny...... Wszelka krytyka i wskazówki mile widziane
1.
2.
3.
4.
Fotki jak sami widzicie o różnych tematach....
Czekam na komentarze...
Z pozdrowieniami ...![]()
1. dość ciekawe, mam tu na myśli głównie kolory, takie stonowane. ładnie ostro wyszły płatki, tylko troche kompresja sie ujawnia na ich krawędziach
2. wydaje mi sie nieostre
3. podoba mi się, tak myślę, może ciekawiej byłoby przy większym zbliżeniu do pnia(?)
4. hehe psi portret. fajnie :P
pozdr
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D