Ta wies to chyba nieporozumienie a co do 1 zdjecia z tym horyzontem to z tego co pamietam to tam po lewej w oddali byly jakies krzaki i to chyba dlatego tak wyglada, ale chyba jednak masz racje(i bez statywu to taka robota
)... pozdrawiam
Ta wies to chyba nieporozumienie a co do 1 zdjecia z tym horyzontem to z tego co pamietam to tam po lewej w oddali byly jakies krzaki i to chyba dlatego tak wyglada, ale chyba jednak masz racje(i bez statywu to taka robota
)... pozdrawiam
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
Zachody ciekawe. Drzewa bez liści, trzeba uważać z kompresją, bo trochę tutaj ją widać.
Co do wsi, dlaczego nieporozumienie? Nie jest takie złe dla mnie, jednak przeszkadzaja mi w nim 2 rzeczy. To 'coś' przed drzwiami, jakiś stół, nie mogę się dopatrzećA druga sprawa, zlewanie się wszystkiego. Może wartoby było popróbować zabawy z kontrastem, albo coś w tym stylu.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
w pierwszej faktycznie horyzont leci... na wsi z lewej lekko przeswietlone poza tym widziałbym bardziej szerszy kadr chyba...
Dzięki za opinieMyślałem, że nie będzie takowych
![]()
@No-shadow Kick : to cos przed drzwiami to jak mi wiadomo jakaś wialnia jest czy coś ... (tak czy inaczej zabytek)
POZDRAWIAM...
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
Choć temat pospolity, złota świeczka nadała mu odmiennosci, 3 najlepsza moim zdaniem.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
No to dorzucam jeszcze jedną fotkę.... Nie wrzuciłem wcześniej aby sie nie pogryzła ze świeczkami :>
1. Wielkie Ptaszysko![]()
Wszelkie wskazówki i opinie mile widziane ( oczywiście świeczek też )
POZDRAWIAM
Swieczki: Ideałem byłoby wg mnie połaczenie płomienia z nr 1 oraz świeczki z nr 3![]()
Ptaszysko: bardzo mi sie podoba...
Pzdr.
Noo bardzo ladne fotki. Na szczegolna uwage zasluguje 3 i 4. Swietny klimat. Dwa pozostale tez ladne lecz gdyby bylo na nich wiecej kolorow z pewnoscia wygladalyby ciekawiej. No, ale takie uroki tej pory roku![]()
Pozdrawiam!
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D