heheheeh.... tak to juz jest przy tych wstretnych robakach... ja za tym koniem to sie nalatalem ze uuuuuuuu... Trza miec cierpliwosci troszka oj trzaZycze powodzenia
![]()
heheheeh.... tak to juz jest przy tych wstretnych robakach... ja za tym koniem to sie nalatalem ze uuuuuuuu... Trza miec cierpliwosci troszka oj trzaZycze powodzenia
![]()
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
Wiecie co mam taki pomysl... Moze to troszke nie etyczne i wogole animals mi nie da spokoju, ale... Moja mama uzywa takiego zelu w spryskiwaczu i on jest extra strong. Jako ze cierpie na zaawansowana arachnofobie (nawet zdjec nie lubie) to czesto na osmionogich delikwentach testowalem ten produkt i o ile pamietam to jak go sprzatali to byl w idealnym stanie i bez ruchu. To jest pomysl. Tylko, ze np zuki tak lubie ze nia dam rady im tego zrobic. Jak zlapie jakas muche to dam znac.
Olympus C-750 | Tuleja + Polar + UV |
www.doodah-art.prv.pl
za co negatywy, za dobre i ładne zdjęcia negatywy? Przykro mi ja nie pomogęi poproszę o kolejne
![]()
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
Nie przesadzajmyZamieszczone przez MichelCat
Wyjalem mamie kwiatki z doniczki
wlozylem aparat w statyw i pstryk. Brak czasu nie pozwolil mi na skupieniu sie nad jakoscia...ktorej staram sie uczyc, dlatego tez poprosze jednak o negatywy
![]()
to pokaż coś brzydkiego to będą negatywy:>
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
Na pierwszym jakbym wiedzial co to jest to ym sie ustosunkowal, ale ostrosc wydaje sie byc tam gdzie powinna, natomiast na drugim kadr bardzo fajny, dobrze ze nie obciales dolnego platka, tylko ten paproch mi przeszkadza - ta nitka. Dodam ze po zmniejszeniu fotki do rozmiaru prezentowanego na forum sprzydaje sie wyostrzyc zdjecia, bo ulega rozmywaniu podczas zmniejszaniu.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Sam nie wiem Vodnik co to jestWyjąłem mamie z flakonu, bo wygladalo na pierwszy rzut jak kwiatek, a jesli o kwiatkach mowa, to obydwa powyzsze makra to kwiatki sztuczne
![]()
![]()
![]()
Właśnie miałem się pytać czy ta róża jest prawdziwa, ale mnie uprzedziłeśOba zdjęcia są porządne, a róża bardzo dobrze skadrowana jak dla mnie.
Tak trzymać![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii