Eeee, na pewno tę trawę, na której siedzi świerszcz posmarowałeś wcześniej klejem... ;))Zamieszczone przez GoSciU
Eeee, na pewno tę trawę, na której siedzi świerszcz posmarowałeś wcześniej klejem... ;))Zamieszczone przez GoSciU
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
hehe... Nie no az tak zle to nie bylo.... Biegalem za nim chyba z10minut i chyba sie wreszcie zmeczyl i mial dosc wiec postanowil ze juz mi bedzie pozowal i dam mu spokoj![]()
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
Moje pierwsze makrorobione z ręki. Aha, automat (2.8F - 1/30 , 0EV).
Zawsze od czegoś trzeba zacząćSzczerze mówiąc, zdjęcie jak zdjęcie. Jabłko jak jabłko
Jako, że to było pierwsze makro, nazwijmy to testowe, czekam na następne już z jakimś lepszym tematem.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Śliczniutkie i ja ostatnio polowałam ale nie złapałam wstręciucha ale za to motylek ładnie zapozował - tylko fotki gdzieś mi się ulotniły ( przez awarie komputerka)
Zenit 12XP , Nikon D70 w końcu jest
Ja zawsze znajduje mile robaki ktore sobie biegaja nie daja sie zatrzymac a jak juz sie zatrzymaja to chowaja nozki i takie tam...Ostatnio zoaczylem takiego super robala naganialem sie za nim zadna fotka nie wyszla a kiedy juuz myslalem ze dal spokoj - odlecial... Kraza mi mysli o preparowaniu tych stworzen lekierem do wlosow
![]()
Olympus C-750 | Tuleja + Polar + UV |
www.doodah-art.prv.pl
hehe.... No to moze byc jakis sposob, tylko ciekawe czy jak go psiukniesz to calkiem nie padnieCo do Twoich robaczkow sa calkiem spoko.... Ten drugi jakis taki kamuflujacy sie do podloza
W sumie podoba mi sie... Pozdrawiam
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
To moze azotem jeten drugi to wogole przypadek. Siedzialem z moja dziewczyna na murku takim granitowym i on na nia lecial i tak go mocno prasnela po twarzy. Uratowalem go przed jej butem (caly czas sie darla ze jest obrzydliwy), a ze mialem aparat to tak jakos wyszlo
![]()
Olympus C-750 | Tuleja + Polar + UV |
www.doodah-art.prv.pl
hehe... to ostra ta Twoja dziewczyna :>
Kurcze ale macie szczescia do robaków. W zwiazku z tym iz niedawno aparat kupiłem a wczesniejszy nie posiadał Makra, poszukuje tematu do zdjec choc leciwie mi to idzieUdało mi sie upolowac muche, ale niestety zaczym jej cyknałem fotke, musialem ją stuknąć gazetą bo mi sprzed obiektywu uciekała
Po zamachu bidna nie potrafiła mi ustać na nogach
![]()
ehh dobrze ze jutro tez jest dzien
![]()