Co się tyczy ostatnich portretów - nie jest źle, choć ja bym trochę inaczej kadrował, tj. bardziej dosłownie potraktował "mocne punkty" w fotografii.
Mocne punkty obrazu â Wikipedia, wolna encyklopedia
Co się tyczy ostatnich portretów - nie jest źle, choć ja bym trochę inaczej kadrował, tj. bardziej dosłownie potraktował "mocne punkty" w fotografii.
Mocne punkty obrazu â Wikipedia, wolna encyklopedia
MK
@ainenna
Dziękuję za odwiedziny i komentarz!
21 to oryginalny kadr, nic nie było przycinane na kompie.
Znam zasadę mocnych punktów, a teraz jak przeglądam wrzucone zdjęcia w ostatniej serii, to faktycznie większość prawie centralnie kadrowana - ale nie wszystkie moje zdjęcia takie sąStaram się unikać centralnych kadrów... choć tutaj teo nie widać
Dziekuję wszystkim za odwiedziny i opinie![]()
Dwa kolejne zdjęcia.
Pierwsze z serii Mały Meloman, natomiast drugie Czy leci z nami pilot
Jak zwykle liczę na krytykę... pochwały też mile widziane![]()
Zero odzewu... no cóż rozumiem to jako "Zdjęcia są poprawne, ale **** nie urywają".
To może kolejna seria kogoś zainteresuje![]()
"Zdjęcia są poprawne, ale **** nie urywają".
hehe, nie znałam tego
Jak dla mnie 14 very ładne-PODOBA SIĘ BARDZO, portret blondynki nr 21 też cacy i maluch w słuchawkach nr 22 fajniutki ale te 3 ostatnie to dopiero d... nie urywają!!! Bardzo lubię zdjęcia szczegółów ale tych fotek nie rozumiem! Moim zdaniem bardzo skromnym nie są dobre!
Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec.
[QUOTE=Splesh;323263]Zero odzewu... no cóż rozumiem to jako "Zdjęcia są poprawne, ale **** nie urywają"....
[QUOTE]
Podejście do oceny fotek jak najbardziej sugerowane
Trochę za ciemne te fotki. W przypadku np. zdjęć 18 i 22 trzebaby użyć dodatkowo lampy.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Też nie uważam, że są zachwycające, ale mnie się podobają. Z tym, że ja nie jestem obiektywny i dlatego dziękuję za krytykęMiło mi, że niektóre zdjęcia się podobały
Za ciemne? hmm... u mnie wydaja się być w porządku. A już na pewno 22 nie jest za ciemne MZ. To zdjęcie było robione przy lampie z parasolką, więc myślę, że dodatkowa lampa na niewiele by się tu zdała. Ale dzięki za wyrażenie swojej opinii.