Są "inne wersje" wingrowa, znam kilka przypadków i kilka kopii różniących się między sobą i inaczej łykających serwis paki... kązdą miałą potem inne defekty.......
Są "inne wersje" wingrowa, znam kilka przypadków i kilka kopii różniących się między sobą i inaczej łykających serwis paki... kązdą miałą potem inne defekty.......
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
Dokładnie są "inne" a już na 100% różne zpiratowane przez wiejskich magików. Przez dwa lata naoglądałem się tego badziewia na serwisie i wiem co mówię. Tak poza tematem żeby udowodnić - klient nam reklamował dysk twardy kilka razy twierdząc że jest uszkodzony bo ucięte jest ok 40GB. Na naszym testowym oczywiście wszystko ok a u niego w domu od nowa brakuje..... wina windowsa jakim cudem nie wiem ale mówię co widziałem!Zamieszczone przez MichelCat
p.s. u mnie xp wykrył mojego 5050 bez problemu![]()
pozdrawiam
Michał L.
A próbowałeś odinstalować SP1? Może pomoże. Ja również używam XP Profi i żadnych problemów. Problemy były, ale właśnie po zainstalowaniu SP1. Akurat nie z 5050, ale działy się inne, niewytłumaczalne rzeczy. Na szczęście NORTON GHOST temu zaradził (zawsze mam kopię systemu pod ręką). Najlepsza metoda to nie ekscytować się servis packami i ręcznie wgrać tylko te poprawki, które faktycznie się przydadzą. SP2, owszem ukazał się, ale ździebko "skopany" i ciągle go ulepszają. Żadnych sterowników tu nie trzeba, zarówno XP, jak i 2000 posiadają je "w sobie". Skoro system chce go podłączyć, znaczy, że go widzi. Sprawdź w menadżerze urządzeń (prawym klawiszem kliknij Mój komputer - Właściwości - Sprzęt - Menedżer urządzeń. Aparat powinien być widoczny, jako nieznane urządzenie z wykrzyknikiem. Kliknij je dwa razy - przejdź do zakładki sterownik i wybierz- Aktualizuj sterownik. I dalej spróbuj się "pobawić", albo automatycznie, a jeśli tak nie da rady - wybierz opcję wybrania z listy; system pokaże listę zgodnych sterowników i spróbuj wybrać inny.
a ja z uporem maniaka - nie ma "INNYCH" wersji XP niz HOME i PRO.
Z tego co mówicie to są nieskopane i skopane pirackie kopie XP-eków - a nie "inne wersje".
Serwis Pack 2 może istnieje - ale wersja dla XP "en" a nie "pl" i to jeszcze beta ...
http://xp.net.pl/index_xp.php3
Sorki ...![]()
5060, xD32 (oryginalna), CF256Kingston, v756-81
poprzez słowa "inne wersje" mamy na myśli właśnie te spiracone, a nie oryginalne
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl