proszę o krytykę...
proszę o krytykę...
Ostatnio edytowane przez mzeta ; 21.08.08 o 23:53
Wrzucaj trochę większe. I przemyśl zanim wrzucisz.
Tyle moich porad.
Niech oceniają lepszi ode mnie.
Pozdr
ale najpierw powiedz dlaczego tobie sie podoba to zdjecie?
tak bedzie latwiej. a pozniej powiedz co ci sie nie podoba i co bys poprawil?
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Moim zdaniem ten słup jest tam nie potrzebny...Słońce nieczytelne(mdłe)...Zdjęcie jakich tysiące...nie ma tego czegoś
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Daniyal9 ; 22.08.08 o 11:32
E-510/ ZD 14-45/ ZD 14-54/ ZD 40-150/ ZD 50-200/ Metz 58 AF/ Marumi DGH Circular+UV-wpc/ Hitech...Cokin P/ Benro A-297m8+488RC2/...pstryk!!!
Witam,
1 - niestety na "znaczku pocztowym" niewiele widać - standardowa wielkość to 800 - dłuższy bok - będzie czytelniej
2 - "widoczek" jakich tysiące - spróbuj pokazać coś niepowtarzalnego, ciekawego itp
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
dzieki za komenty, ale mam jedno pytanko: jakiego programu można użyć do poprawy jakości dodawanych zdjęć aby jak to ktoś powiedział "nie było mdłe"? i jeszcze jedno : jakie zdjęcia dodawać aby spotkały się z troszke większym zainteresowaniem??? Pozdrawiam wszystkich![]()
Programy służą do korekt, owszem, ale najpierw musisz coś ciekawego sfocić. Popatrz na krajobraz, raczej nie kadruj w centrum. Słońce nie jest najlepszym pomysłem, zwłaszcza tak pokazane, o wschodzie czy o zachodzie ma cieplejsze barwy.
Mądrzejsi ode mnie pewnie dopowiedzą więcej.Dlatego pooglądaj fotki na forum i porównaj. Początki są trudne.
Programów jest dużo, IrfanView, Gimp... te są dostępne.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Proszę o krytykę i opinie oraz porady -jak ulepszyć, ewentualnie przerobić moje fotki. Bardzo się starałam i mam nadzieję, ze któreś ze zdjęć wyszło takie jakie powinno być... Pozdrawiam