Na początek tylko cztery fotki żeby Was nie zanudzić a potem to się zobaczypozdrowionka dla wszystkich użytkowników i zapraszam do komentowania:P
![]()
Na początek tylko cztery fotki żeby Was nie zanudzić a potem to się zobaczypozdrowionka dla wszystkich użytkowników i zapraszam do komentowania:P
![]()
dzieki wielkie NEVRAH)
Witam,
Pierwsza rada - fotki podlinkowane dobrze ale za ciężkie - na potrzeby forum/internetu w zupełności wystarczy 150-200 kB - nie każdy ma super szybkie łącze i nie każdemu będzie się chciało czekać aż się wczytają...
Poza tym numeruj fotki - będzie łatwiej się odnieść:
1 - nie bardzo widzę co Chciałeś pokazać, i chyba gdzieś uciekła trochę ostrość
2 i 4 - tło zamglone - takie fotki wyjdą najlepiej wczesnym rankiem
3 - najbardziej poprawnie wg mnie, tylko trochę razi obcięte ogrodzenie po lewej
Generalnie - Powinieneś wyostrzać fotki po zmniejszeniu, jakoś brakuje mi tu ostrości.
Poza tym nie Bierz tych uwag zbyt poważnie - ja też dopiero zaczynam...
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez K_Puchatek ; 22.08.08 o 23:08
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
A co powiecie na taką fotke??? lepsza???? Jakie błedy? Czego można było uniknąć?
A jaka rozdzielczość??? bo jak mam 800x600 to są małe i ludzie mówią że mało widać...![]()
Nie za dużo ty masz tych autorskich wątków??
Ostatnio edytowane przez K_Puchatek ; 22.08.08 o 23:19
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Niby mam dwa ale uważam że ten lepszy bo tamten z głupoty był robiony. przepraszam. no a tak poza tym to słoneczko nie było zbyt dobrym pomysłem...za błędy się płaci... Pozdrawiam
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
To dopiero moje początki i za
zrozumcie że popelniam błędy, mam nadzieję że z czasem bedzie ich co raz mniej.. a Ty ALKIN nie badz taki zły na mnie... pozdro
Ostatnio edytowane przez mzeta ; 22.08.08 o 23:26 Powód: Automatyczne scalenie postów
Na początek dwie fotki, a potem to się zobaczy. z góry dziękuję za komentarze, mam nadzieję że nauczę się tutaj na tym forum robić cieszące oko zdjątka
Cóż taka mgiełka?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.