Sympatycznie ugotowana czarno-biała polewka. Z dużą przyjemnością obejrzałem. Czekam na kolejne ...
AP.
Sympatycznie ugotowana czarno-biała polewka. Z dużą przyjemnością obejrzałem. Czekam na kolejne ...
AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
5 i 6 są ok
Jeszcze raz wróciłem do najbardziej spontanicznej i nieprzewidywalnej sesji jaką kiedykolwiek popełniłem. Gwoli przypomnienia: Asia i Marek. Sam zaś pomysł na to by "kobieta weszła facetowi na głowę" pojawiła się nagle, nie wiem kiedy - efekt jest!
MK
Pierwsze rewelacja, trzecie sympatyczne.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
W nr 1 jest moc. Wydaje sie jakby to bylo nieudane ujecie (i moze nawet jest), ale cos jest w tym zdjeciu tak energetycznego, ze nie mozna przejsc obojetnie.
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Drugie superTrzecie rewelacja...Newton miałby zagwozdkę
![]()
Dobre, dobre, bardzo dobre, doskonałe.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Zdjęcia nie są "świeże" - zrobiłem je miesiąc temu z okładem, ale dopiero teraz mam czas je opublikować na Forum. Modelka Justyna. Studio "Banan", czyli Wujka próby portretowe - ciąg dalszy.
MK
Oszczędnie operujesz światłem , obficie cieniem , wolałbym odwrotnie.
Pozdrawiam AP.
Z sesji pary - za kolegami - pierwsze świetne. również mam wrażenie, że to "odpad" ale w pozytywnym znaczeniu, coś jak strona B singlaMa moc. Bo takich narzeczeńskich pozowanek po prostu nie lubię więc głosu nie zabieram.
Justyna ma moc. Brak mi światła (zwłaszcza na oczach). O technikaliach jak zwykle się nie wypowiadam. Doceniam pomysł, jestem na tak, o reszcie pewnie napiszą koledzy.