za rocco, do morza też nie pasuje mi tak obróbka![]()
za rocco, do morza też nie pasuje mi tak obróbka![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Z samotnych (prawie samotnych - towarzyszył mi "Olek") spacerów wzdłuż linii brzegowej. Niestety wymiary zdjęcia uniemożliwiają prawidłowe wyświetlanie go na forum publicznym.
MK
Jak dla mnie fotka przednia. Czuje się przestrzeń.
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
32 z klimatem.
Świetne zdjęcie, szkoda, że nie można go obejrzeć w całości - myślę, że szersze prezentowałoby się jeszcze lepiej.
Ładnie tu wujaszku u CiebieBędę zaglądał częściej. Ostatni fotka klimatyczna.
świetnie- fotka w która można się długo wpatrzyćtak trzymaj
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Przedostatnia fota bardzo mi przypadła do gustu. Ta z ptakami i dziwną winietą.
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 27.08.08 o 22:45
Ostatnia fotka klimatyczna, przestrzenna. Czy to scan? bo niebo takie momentami inne![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Zdjęcie zrobione przy pomocy autopanoramy w Olympus masterze (z ręki, na oko). Potem lekko z(pseudo)hadeerowane. Przy zmnijszaniu poszła jakość więc wrzucam jeszcze wersję "oczyszczoną".
P.S. Dziwna wineta w przedostatnim została zrobiona następująco - ramka w Turbo Photo. Potem PSucie - zaznaczenie ramki - skopiowanie do kilku nowych warstw. Owe warstwy przepuszcza sie przez różne kombinacje efektu radial blur, tak by ramka "wchodziła" i "obracała się" wokół obrazu.
Ostatnio edytowane przez wujek.samo.h ; 27.08.08 o 23:23
MK