Kolejna część cyklu:
Kolejna część cyklu:
MK
Z koncertowych to Ostrego w pierwszej serii tam gdzie widać jak bardzo publika jest żywiołowa i one najbardziej z tej tematyki się podobają. Z wycieczki w Pieniny jesienny detal na 395 i widoczek na 396 dają miłe oku oparcie.
pozdrawiam Wiejo
411 do mnie bardzo trafia. Swiatla w tle, mimika twarzy, fotka do mnie mowi. A takie lubie![]()
Oj tak, 411 rulez
Z koncertu Ostrego 404. i 407. - najbardziej mi leżą - ładnie skadrowane i wyróżniają się spośród innych.
Nie podzielam entuzjazmu kolegów co do 411. - pewnie się nie znam ale widzę tu niedoświetlone i zaszumione zdjęcie z koncertu, gdzie światła było za mało i sprzęt nie wydolił. Tak wygląda większość moich koncertowych plonów i może stąd mam uraz. Oczywiście podoba mi się moment, który udało Ci się uchwycić ale to za mało aby powiedzieć, że zdjęcie fajne.
Ostatnia odsłona koncertu Ostrego. Mam nadzieję, że zdjęcia będą Wam się dalej podobać. Na koncercie było wystarczająco dużo światła, chciałem by była to gra światła i cienia. Zdjęcia są pokryte szumem: a/ bo robiłem je e400, b/ specjalnie dodawałem ziarno w PS. Oczywiście załapałem się na autograf.
Ostatnio edytowane przez wujek.samo.h ; 7.10.09 o 20:26
MK
z ostatnich 415 fajneWyraz twarzy jakby disował :P
Oto i zdjęcia z reaktywowanego po latach (właściwie to reaktywowanego jeśli dobrze pamiętam rok temu) festiwalu piosenki turystycznej Bakcynalia. Ostatnie dwie fotografie przedstawiają laureatki tegorocznej edycji. Jutro opuścimy tą krainę łagodności. Hej na przód marsz!!!
MK
A teraz będzie "połer" - powiem krótko, Panie i Panowie - Proletaryat.
MK
Powiem Ci szczerze, że zdjęcia są tak znakomicie dynamiczne, że tylko podkładu muzycznego brak. Gratki, widzę, że koncertowo spełniasz się znakomicie.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R