Kolejne zdjęcia zrobione w trakcie spacerów do i z Archiwum Państwowego. Nikon P 6000.
Kolejne zdjęcia zrobione w trakcie spacerów do i z Archiwum Państwowego. Nikon P 6000.
MK
Oj coś dawno nie zaglądałem do tego wątku a tu takie perełki.
Strasznie podobają mi się Twoje zdjęcia koncertowe (najbardziej chyba 276)- jak dla mnie mają to "coś"
Seria portretów Alli jakoś mnie nie przekonała.
Z tych ostatnich, "streetowych" zdjęć najbardziej mi leżą dwa pierwsze (304,305)
pozdrawiam
Paweł
305 - debeściackie.
DziękiZdjęcia z Festiwalu Inne Brzmienia - w załączniku zdjęcia ze wspólnego koncertu Voo Voo i Haydamaky.
Festiwal jeszcze się nie skończył...
MK
No dajesz czadu koncertowymi, świetnie i chyba B&W bardziej mi odpowiadają. Znakomite także uliczne, wyróżniłbym 305.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Pospieszalski z akordeonistą - zaje*iste! W sumie, żałuję że nie dałam maksa w Galerii.
Lubię Twoje koncertówki, mają to "coś".
P.S. Waglewski głupio wygląda w kaszkiecie![]()
Koncertóweczki rewelacja . Fajny klimacik.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Koncerty masz we krwipo prostu super
![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Koncertówki koncertowo Ci wychodzą. Powinieneś zostać nadwornym koncertowcem.
Dzięki za mnóstwo miłych słów w wątku i galerii. Powiem szczerze, że coraz lepiej czuję się w materii koncertowej. Jest to w końcu połączenie moich dwóch pasji - fotografii i muzyki (jeszcze gdybym mógł rozmawiać w tym czasie o historii byłbym wniebowzięty).
Kolejna odsłona koncertowa w obróbce a la "stary" Diaboliqe alias Alakin.
MK