Najlepsze 29![]()
Najlepsze 29![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Krzywe, wszystkie trzy :/
Jak dla mnie to z serii 29 najciekawiej naturalnie czyli a, tylko wyprostuj bo faktycznie leci...![]()
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Zastosowałem się do uwag i przy okazji znalazłem nowe propozycje.
MK
30 c niezłe, tylko po lewej to ostre słońce troche odciąga oko od resztyale las nabrał fajnych kolorków...
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Z serii 29 najbardziej mi odpowiada 29dd. 30 przypominają mi zdjęcia ze starej gazety. Obie obróbki mi nie leżą, choć kadr ciekawy.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wg mnie Twoje zdjęcia to jeden z bardziej fajnych przykładów na to, że zabawa PSem może wnosić do zdjęcia zupełnie nową wartość. Podziwiam i zazdroszczę.-zarówno oka fotografa jak i kreatywnego PSucia.
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Jeszcze jedna premiera.
MK
Mocno obrabiasz ale jeśli tak lubisz to Twoja sprawa
Kadr nadmorski bardziej pasuje mi w poziomie a las w zieleni.
Chociaz oba leśne sa za mocno obrabiane jak na moj gust.
Ostatnie trochę mniej mi się podoba, takie ziarno w landszafcie nie bardzo pasuje.
Do streeta jak znalazł![]()
Moim skromnym zdaniem kanałek to taka sztuka dla sztuki. Ładnie obrobione ale puste jak bęben.
PS. Las też... Jakiś sztafaż by się przydał.