Oprócz oczywistego 253, 257 też fajne.
Oprócz oczywistego 253, 257 też fajne.
Wątek trochę zaniedbałem ponieważ złapałem wirusa na WinXP i musiałem się z nim uporać. Dlatego też wstawiałem tylko pojedyńcze zdjęcia z koncertów na jakich się bawiłem. Gwoli przypomnienia - Akurat.
MK
Koncertowe z klimatem ale najbardziej podoba się 264 .
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
koncertowe 261 i 264 są superowe.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Nadrabianie zaległości trwa - kolejne koncertówki tym razem Strachy Na Lachy.
MK
Maj w Lublinie to dobry dla fotografa miesiąc - nie zdążyłem opublikować wszystkich zdjęć z T. Love, a tu już fotografie z koncertu kultu stoją w kolejce. Puki co - opublikowane zdjęcia z T. Love (jutro postaram się wrzucić nieopublikowane).
MK
271 zarąbiste.
273 tez mi sie podoba.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Oto i dwa premierowe zdjęcia z T. Love oraz seria z Kultu. Ostatnia seria robiona była na wysokim iso (1250) z ZD 40-150 (starszy) w trybie Lv. Zdjęcie 276 od razu mi się spodobało i ciesze się, że koleżankom i kolegom na Forum też.
MK
276 jest doskonałe.
ale 278 też bardzo ciekawie uchwycone.
Oba mi się podobają.
Oto i seria portretów, co warte podkreślenia, na zamówienie - kolega powiedział, że jego kobiecie podobają się moje zdjęcia i czy nie zechciałbym zrobić jakiejś serii. Więc zechciałem. Modelka - Alla.
MK