Podoba się!
To trzeba "zobaczyć" - dobrać tę tonację do ujęcia.
Gratuluję "oka" i fotek.
Pozdrówka.
Podoba się!
To trzeba "zobaczyć" - dobrać tę tonację do ujęcia.
Gratuluję "oka" i fotek.
Pozdrówka.
Może się jeszcze na Forum, ale już dwukrotnie zostałem ojcem... chrzestnym rzecz jasnaOto kolejna porcja "staroci" przedstawiająca mojego chrześniaka Tomka.
MK
Wprowadzajaca wesołość urocza minka Julity wprawia z rana w dobry humor. Oświetlona wieża poprzez widzenie jej z ciemnych zakamarków jest dobrym zdjęciem. Tutaj jak będziesz miał możliwość to zgodzę się z przedmówcą i troche przygasić światła tak aby smuga reflektora była wyraźniejsza. Posiłek na ławce jak i oczekiwanie starszego Pana przez użyty efekt oraz treść przyciągają uwagę. Chrześniak Tomek najbardziej pdoba mi się na pierwszym zdjęciu. Jego podrapane kolano swiadczy o tym, że nie należy do spokojnych dzieci. Pozostałe dwa też mają swój urok i miło przedstawiają chłopca.
pozdrawiam Wiejo
Z serii - z aparatem przy świątecznym stole.
MK
Oto i świeże zdjęcia z moją starą (znaczy się-od dawna się znamy) koleżanką Olą zwaną też Olczasem, Szakirą, Córką Swojej Matki etc. Sesja w ruinie jakiegoś budynku gospodarczego w obrębie zespołu pałacowego.
Seria pt. "Kopciuszek".
c.d.n.
MK
modelka przednia tylko te buty! ( to relaxy?) ostatnie chyba najlepsze, pzdr
![]()
te trzy zdjęcia tworzą dla mnie taką jakby bajkęjako seria mi się podoba, pojedynczo juz miej
pozdrawiam
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Fajny zestaw, podoba się.
Ostatnie z serii bardzo obrazoburcze i niepoprawne politycznie
Dziewczyna w ciąży (przynajmniej tak wygląda w tym ujęciu) z papierosem?
Prowokacja!![]()
Ostatnia seria bardzo interesująca. Podobają mi się te zdjęcia, bo coś w sobie mają. Czasem tak jest, że nie bardzo wiadomo, co to jest to coś, ale wiadomo, że jest. I tak jest właśnie w przypadku tych zdjęć.
Pozdrawiam, Jola