Ostatnie miodzik. Wysoko oceniłem w galerii.
Ostatnie miodzik. Wysoko oceniłem w galerii.
Powiem szczerze, że nie było w tym nic nadzwyczajnego. Wracaliśmy z grupą z konferencji naukowej. W pewnym momęcie zaczęła się zabawa aparatem - dziwne pozy i miny. Tym czasem nasi towarzysze Anita i Andrzej zdrzemnęli się. Zdjęcie zrobiłem "z biodra", tak dla "jaj".
Ostatnio edytowane przez wujek.samo.h ; 28.11.08 o 12:40
MK
W zdjęciu 129 trafił się historyczny moment. Zdjęcie 130 jestem nim zauroczony i podbudowany. Przepiękny motyw.
pozdrawiam Wiejo
Tak między nami, przez cały czas pobytu w krakowie Andrzej mnie wkurzał. Ale zrehabilitował się fajnym zdjęciem.
MK
Zdjęcia z wczorajszego dnia. Zwlokłem się z łóżka, jem herbatniki bo chleb się skończył, dzwoni Pani Nadia, "Panie Macieju proszę się udać do trybunału jak najszybciej". Tak też i zrobiłem. W Trybunale Koronnym obchodzono obchody wielkiego głodu na Ukrainie w latach trzydziestych. Najpierw rozwieszałem plakaty z IPNu, potem zaś zacząłem się bawić w reporterkę. Oto i wyniki tych starań. Dodam, że miałem duże problemy z ustawieniem odpowiedniego WB w sali oświetlanej światłem słonecznym i sztucznym. Biała kartka nie zawsze zdawała egzamin ponieważ w różnych częściach sali światło różnie się prezentowało. Co na to poradzić?
MK
134 chyba kolorystycznie wyszło jak najbardziej poprawnie? ja uczę się ciągle panować nad balansem bieli![]()
Pamiętacie dyskusję "dokąd zmierzasz forumowy streecie?"? Postanowiłem "odświeżyć" kilka starszych prac, efektem poszukiwań stała się prezentowana seria "Kalejdostreet"![]()
MK
PowiemCi, że 131. ma w sobie jakąs magię, bardoz ładny kadr, prosty i kolorki fajne wyszły.
Zabawa z kalejdoskopem... dla mnie koszmarki, horror trochę.
Kojarzą mi się z okładkami Toola