Strona 20 z 54 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 536

Wątek: Res Photographica

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Igorra
    Mieszka w
    k. Krakowa
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    127 spoooko jeszcze ten kubek "Zakopane" fajne fajne
    "Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    Na 126 ruch bardzo mi sie widzi i jest to przynajmniej dla mnie dobre zdjęcie. 127 też na tak, bo, wzrok, mina, układ ust i kubek to wszystko gra w tym kadrze.
    pozdrawiam Wiejo

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    51
    Moja galeria
    Dawno u Ciebie nie gościłem, a tu tyle fajnych fotek. Bramy lubelskie znakomite, następnym razem w Lublinie poświęcę im więcej uwagi. Dziewczyna z "Obiadów domowych" pięknie skadrowana, ale ona sama się swoją urodą broni. HDR-y szewskie jakoś do mnie nie przemawiają. Generalnie warto tu wpadać.
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar jolly
    Mieszka w
    L-wo / W-wa
    Siła reputacji
    31
    Moja galeria
    Zaglądam sobie często do Twojego wątku i muszę przyznać, że bardzo mi się tu podoba. Podobają mi się Twoje eksperymenty ( z zakładu szewskiego czy kasztan zapadają w pamięć ). Zdjęcia z Norwegii są świetne - przepiękne kolory. A z ostatnich - bramy lubelskie - bardzo klimatyczne zdjęcia.
    Pozdrawiam, Jola

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wujek.samo.h
    Mieszka w
    Lublin, Poland, Poland
    Siła reputacji
    42
    Moja galeria
    Tym razem nie brama ale "zakład"
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	128.jpg
Wyświetleń:	144
Rozmiar:	125,1 KB
ID:	9898  
    MK

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Skąd wykopałeś takie stare zdjęcie A poważnie, MZ za ciemne, chyba przesadziłeś z postarzaniem
    EDIT
    Przyjrzałem się dokładniej tablicy po prawej i o ile dobrze odczytałem, jest tam tekst:
    "SALON
    Prowadzi sprzedaż. odkup. naprawy - odpłatne i gwarancyjne wyrobów - MERA POLTIK"

Albo jest to naprawdę stare zdjęcie (dziś nikt tak obskurnego zakładu nie nazwałby "salonem", kto jeszcze pamięta budziki marki MERA-POLTIK) , albo co bardziej prawdopodobne (sądząc po kracie na drzwiach) jest to nieczynny zakład, sorry SALON po którym zostały tablica i napisy. Możesz coś o tym?
    Ostatnio edytowane przez helmuth ; 20.11.08 o 17:51
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    Nie bardzo przypadło do gustu dlatego, że za ciemne, klimat mroczności nie uzasadniony motywem, postarzające rysy sa mocne tj. radykalnie odsłaniają białe podłoże, może tutaj mniejsze krycie bądź nacisk.
    pozdrawiam Wiejo

Mieszka w
    Lublin, Poland, Poland
    Siła reputacji
    42
    Moja galeria
    Krótki pobyt w Krakowie. Idę z koleżankami na spacer na Wawel, a tu zamieszanie. Okazało się, że byliśmy świadkami przewiezienia ciała gen. Sikorskiego. Zdjęcie zrobione o godz. 15.26, przedstawia całą tą operację "od kuchni".
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	129.jpg
Wyświetleń:	132
Rozmiar:	247,0 KB
ID:	10042  
    MK

Mieszka w
    Lublin, Poland, Poland
    Siła reputacji
    42
    Moja galeria
    Kolejne zdjęcie z typu przyczajonych zdjęć. Droga powrotna w pociągu Kraków-Lublin.

Nazwa:	130.jpg
Wyświetleń:	112
Rozmiar:	114,1 KB
ID:	10064  
    MK

| OlyJedi
    Siła reputacji
    199
    Moja galeria
    Wujek.samo.h,

Ostatnim zdjęciem zaimponowałeś mi. Jak Ci się udało to wypatrzyć, wydobyć aparat, ustawić się, ująć i technicznie zapanować nad takim zdjęciem?
    Unikalna sprawa, klimat pociągowej podróży, dwoje ludzi bardzo razem, piękna twarzyczka dziewczyny, niewinna, jak na romantycznych obrazkach. Wykorzystane światełko zastane.
    No, no!

Pzdr, TJ

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów