106, świetne, 108 zauroczyły mnie kolory, choć kasztanek mógłby pozostać sobą![]()
106, świetne, 108 zauroczyły mnie kolory, choć kasztanek mógłby pozostać sobą![]()
Grzybki. Pierwszy jeszcze znad morza, kolejne dwa - Susiec, ostatnie pochodzi z Norwegii.
MK
najbardziej pierwszy i ostatni![]()
Zdjęcia zrobione dzisiaj około południa w zakładzie szewskim na ulicy Narutowicza. Przesyłam 3 wersje zdjęcia 115 (jest to hdr, złożony z kilku niezwiązanych ze sobą zdjęć). 116 - to tylko hdr.
MK
Mi najbardziej podoba się 116flubie takie starocie
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
wujek wujek, lubisz takie postmodernistyczne wariację... gra światła cieni i faktury... cholercia ale nie mogę żadnego znajomego kształtu wyłapać...![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Dwa ostatnie zdjęcia z warsztatu szewskiego - pierwsze "normalne", a drugie "eksperymentalne".
Na dokładkę jeszcze symetryczny portrecik mojej siostry.
Mam pytanie - jaki musi mieć wymiar panorama by pokazywana była na forum publicznym w nowościach galerii prywatnych?
MK
z serii grzybki podoba sie 110 a 113 ze swoim przepięknym światełkiem i jesienną barwą cymesik. Szewskie hdr nie bardzo jak dla mnie czytelne ale zdjęcie 116f zwraca uwagę szczególną formą starych prawideł. 118 jak to u szewca wielki haos na stoliku roboczym i oddaje klimat zakładu. 119 portrecik siostry przyjemny.
pozdrawiam Wiejo
Lublin. Tzw. Domek Kata. Jedyna zachowana w Polsce szubienica miejska.
MK