a lepsze moim zdaniem, b- przesadzona obróbka nie widać o co chodzi?chyba że o to chodzi
z pozdrowieniami wysyłam rozdymkę nie pompowaną sztucznie ( jak w Shreku) . Pan gilgał ją pod dupcią i się nadęła. Słowo!
a lepsze moim zdaniem, b- przesadzona obróbka nie widać o co chodzi?chyba że o to chodzi
z pozdrowieniami wysyłam rozdymkę nie pompowaną sztucznie ( jak w Shreku) . Pan gilgał ją pod dupcią i się nadęła. Słowo!
Pierwsza nieśmiała próba fotografii ślubnej. Zaznaczam że nie byłem fotografem ilustrującym to wydarzenie. Po prostu - kiedy nie siedziałem na stole lub nie szalałem na parkiecie brałem aparat w swoje łapy. Kadr MSZ fajny, niestety musiałem go zrobić na iso 1600, a to zrodziło problemy z obróbką. Zabawa wre!
MK
Ee tam, super jest, zakręcone
Dynamiczny kadr, kontrast i obróbka bardzo mi tu pasuje, winietka wydobyła z całości parę w centrum a swiatło pięknie ja podświetla kontrą.
Dawaj do galerii daję pięć![]()
Zdjęcie z soboty. Padało, na szczęście kazimierskie kawiarnie oferowały krzepiący napar i przytulne ciepło. Ze zdjęciami z punktu widokowego wstrzymam się aż więcej osób zacznie je publikować. Tak będzie ciekawiej.
MK
Świetnie wyszło, szkoda tylko że na kalafiorku w rogu jeszcze coś stoi.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Ta fotka weselna podoba mi się mimo mankamantów jakie ma. Ale biorąc pod uwagę wysokie ISO+ ruch jest baaardzo klimatycznie. Smaczku dodaje tancerz na wóżku inwalidzkim.
Ostatnia- widok z okienka, też ma klimat. Jakie szkiełko?
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
No i jeszcze raz migawka z Kazimierza Dolnego. Dzięki Piotrze, za pokazanie takiego zakątka Kazimierza jakiego jeszcze nie znałem.
MK