Nooo przyznam że genialna sesyjka samolotów na pierwych stronach twojego posta![]()
"śniła by stać się okładką niemieckiego VOGUE’a i pindrzyć swe jędrne cycki przed obiektywem wybitnych, chciała odbicia brudnej duszy na przeterminowanej klatce starego radzieckiego Zenita. dążyła do autodestruckji. ta mała dziwka."
By Piotr Szewczyk
Odświeżyć czas wątek !!
Pogoda znacznie się poprawiła, przynajmniej na południu,więc będą się teraz tu pojawiać zdjęcia ptaków,motyli,kwiatów etcetera !!!
Głównie z 50mm f2 oraz 50-200 f2,8-3,5
Na początek takie !!
Wiewiórka bardzo przyjemna i w charakterystycznej pozie. Kwiatek elegancko bryluje w kadrze.
pozdrawiam Wiejo
I kwiatek i wiewórka podobają mi się, z tym że, wiewiórka mogłaby być ciemniejsza.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zdecydowanie kwiatuszek bardziej tu pasuje, wiewiór jakiś mdły i nieostry jakby - może kwestia ostrzenia po zmniejszeniu zdjęcia?
Tak czy siak - bardziej podoba mi się kwiatek - i kadrowo, i w swojej niebieskiej prostocie, fajnym oświetleniu, zatrzymuje na dłużej oko.
Kwiatuszek znakomity. Wiewiórka ładne światło, ale bez rewelacji.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Ranną rosą![]()
Podoba mi się ostatnia stokrotka(przycięłabym od góry do kwadratu , ale to tylko moje skromne zdanie)