14-54 mm jest ze mna od e1 do dziś z e3 - kilka ladnych lat, kilkadziesiąt tys. zdjęć, nawet się nie wahnął ...takiego pewnego szkła życzę wszystkim ..
Mam pytanie czy ktoś kupował aparat ze stronki www.fotozakupy.pl czy wszystko bylo ok? Dlatego pytam bo chce kupic E-3 teraz i wysłać kod itd. zeby mi przysłali lampe FL-50r. Ktos korzystał z tej promocji?? Boje sie ze kupie ale tej lampy nie dostane.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
sorki napisalem nie tu gdzie trzeba przenosze temat juz![]()
Ostatnio edytowane przez dar_son ; 13.11.08 o 19:13 Powód: Automatyczne scalenie postów
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
D7000+Grip, N16-85mm,S100-300/4,Slik DX700 PRO ,Lowepro Flipside 300
Z fotozakupami mam pozytywne doświadczenia. Co prawda kupowałem tam tylko jeden raz. Pomyłkowo zamówiłem filtry nie tej średnicy co trzeba, ale nie było żadnego kłopotu z odesłaniem i poprawieniem zamówienia. Obsługa bardzo sprawna i szybka.
offtopicznie:
Teraz zastanawiam się nad ZD 50mm. I w grę wchodzą właśnie fotozakupy, albo fotocyfra.net - ale o nich niczego nie wiem (oprócz tego, że trochę taniej).
Można jeszcze z UK via ebay zamówić, ale w tym przypadku niewielki to zysk kosztem skróconej o rok gwarancji.
Czy jakiś moderator nad tym panuje?
![]()
www.pledwon.unl.pl
OM10, E-3, E-510 | ZD 8, 9-18, 14-54, 50, 40-150, 14-42 | Fl50R