Za mało cukru w cukrze, czyli za mało Wierzcholskiego na fotach Nocnej Zmiany. Lubię tę kapelę, ale nie lubię tekstów Sławka Wierzcholskiego. Są strasznie głupiutkie...
Ujęcia OK.
Za mało cukru w cukrze, czyli za mało Wierzcholskiego na fotach Nocnej Zmiany. Lubię tę kapelę, ale nie lubię tekstów Sławka Wierzcholskiego. Są strasznie głupiutkie...
Ujęcia OK.
Problem w tym, że tam gdzie ten gośc był nie było wogóle światła i niestety nie dało się nic zrobic a atracyjny pod względem fotograficznym to on jest xD
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
No no, bardzo fajne reportaże z koncertów, świetnie wyszło a to trudny temat...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Fajne foty koncertowe. Trochę ciemno było. Przydałaby się FL-50, ale chyba jej jeszcze nie miałeś. Też robiłem tego lata koncertowe wprawki i brakowało mi światła.
Pozdrawiam
Czarny aparat z gorszego systemu
Moja galeria: http://picasaweb.google.com/Cadman1959
Miałem FL ma już od dawna-->poprostu nie chciałem używac by sprawdzic jak spisuje się E-3 w takich warunkach..W piewszy dzień podczas koncertu GL miałbym trochę fajnych zdjęc publicznosci ale FL-ka odmówiła współpracyBłysłem zaledwie lilka razy i nagle zoonk, zaświeciła się kontrolka rozładowanai bateri i jak ja już wyłonczyłem by zmienic aku tak już włonczyc się nie udało) nagle też wszystkie komplety aku jakie miałem w torbie wogóle jej nie ruszyły!;/ a próbowałem aż 3ch..
Kolejne koncertowe foteczki, niestety mam tylko te bo Pani Górniak nie pozwoliła się fotografowac;/ Tzn. mi i jeszcze 2m kolesiom z lustrami!miałem raptem pare minut na wykrzesanie jakich kolwiek kadrów. Oswietlenie na tym koncercie było wprost idealne. Wokalistka cały czas była oświetlana reflektorem punktowym z reżyserki akustyków dzieki temu jak widac jest pięknie oświetlona a reszta planu to juz robota ruchomych głów leflektorów Par itd..
prawdziwe piękno koncertu/swiatła można by oddac dopiero po około 30minutach występu.. W akcji E-500+ZD40-150 wersja starsza.
Hmm, aż tak kiepsko? bardzo bedę wdzięczny za wszelkie komentarze![]()
Nie jest źle ale co tu napisać?
Fotek koncertowych jest mnóstwo, te są dobre jak wiele innych ale brakuje im tego pieprzyka, uchwycenia arcyciekawego momentu, wyrazu twarzy, grymasu, gestu...
A pani Górniak nie żałuj. Tej pani nawet focić nie warto :/
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Mnie się wydawało, że te z Górniak są nienajgorsze i nie odstają od tamtych..ale ja widac kwestia gustu
Thx za odwiedziny i zapraszam ponownie.